bugün
- kanka olmak istediğiniz yazarlar16
- istifa etme nedenleriniz15
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri16
- sana şimdi ne mesajlar geliyordur15
- puura9
- bamya seven erkek25
- larisalisa23
- peter parker'ın mutsuz olması10
- özlem zengin15
- hz ömer'in nil nehrine racon kesmesi12
- günün şarkısı8
- gece yatarken kurulan hayaller8
- victor osimhen21
- israfa son vermek için yapılması zaruri olan 3 şey23
- sigara içen insan aptaldır23
- sokakta görülen kediye naber lan demek13
- sözlük erkeklerinin bu günkü kombini15
- gecenin şarkısı8
- yazarların en çok sevdiği aylar25
- konusu belirsiz kavga8
- dini bütün bir kızı etkilemenin yolları19
- belediye konserleri yasaklansın16
- iki nişan atmış a101 kasiyeri 35 yaşında mizgin16
- müslüman diye hamas'ı savunmak17
- skoda9
- manyak olmaya karar verdim10
- sözlük çirkinlerinin fotoğrafları12
- filistin meselesi bizim milli meselemizdir19
- işten çıkmaya 1 5 saat kalması8
- erkek olana kadar çocuk yapmak13
- bu tiple kaç sözlük hatununu yatağa atarım11
- nerede o eski yazarlar19
- boyu 1 47 olup gazabımdan kork yazmak11
- anın görüntüsü12
- 10 milyon dolar verseler dinini değiştirir misin12
- hatuna artistlik için öküz gibi içip kusmak10
- eskiamaeksikbiri20
- realite manipülasyonu13
- mel mel vs eylulsabahi36
- 10 kasım 2024 fenerbahçe sivasspor maçı31
- sözlükteki kanka lobisi24
- özgür suriye ordusu10
- anal seks yapmayan hatunu kınamak14
- berber fiyatlarındaki fahiş artış8
- sari renkli seker14
- mel mel bakan gibson vs masklavi14
- karnabahar sevmeyen erkek10
- mel mel bakan gibsonn8
- hem seks hem hastalıkta söylenecek söz23
- almanya'dan türkiye'ye mülteci akını ihtimali10
entry'ler (539)
-ikisinde de gününde olmak çok önemlidir
-ikisinde de bir taraf saldırırken bir taraf savunmadadır.
-ikisinde de bir taraf saldırırken bir taraf savunmadadır.
avea'da çalışan bir mühendis olarak diyorum ki bu sene 3g kapsamasında çok ciddi artış olacaktır. kapsama olayına gelince reklamlarda gördüğünüz rakamlar outdoor yani bina dışı yoldaki sokaktaki kapsamadır yoksa keşke %99.8 bina içi kapsamamız olsa.
sevgilim var ama yanımda değil, çok iyi para kazanıyorum ama ailemin borcunu ben ödediğim için bana bir şey kalmıyor. izmir'de çalışıyorum ama istanbul'luyum ve bu şehre hiç ama hiç alışamadım. spora gidecektim yorgun hissettiğim için gidemedim. evde de yalnızım acayip bayıldım. yaşım 28 oldu hala askere gitmedim. şirket aracı var sınırsız benzin ama bugün yarım saat otopark için dolandım, servis olaydı iyiydi. dolapta içecek bir şey yok aşağıya inmek de kasıyor. dur bir dakika dolapta boğma rakı var, alsancak'a karşı 2 kadeh içeyim. keyfim geldi bir derdim yok şimdi.
ağladım delice elimde sürekli boşalan bir şişe.
yaşasa ne olur yaşamasa ne olur dedirten durum, birinin merakı gitmiştir, diğeri ise hala hayal gücü ile yetiniyordur, zaten belli bir zaman sonra o hatunda yaşayacaktır bir şeyler, paket açılmadan göçmeyecek ya bu dünyadan.
güzel kürt kadınları vardır ama ortalama bir kürt kadını ortalama bir türk erkeğinden yakışıklı pardon güzel değildir.
ne eylerim sevişirken zevk almadığım yareni. ten uyumu olmadıktan sonra aşk olur mu? en basit örneği vereyim, hatun kişiler neden boşalmaya yakınken seni seviyorum vs. derler? boşaldıktan sonra size sarılıp öperler? aşkım kelimesini sevişirken niye çok duyarız? aşka gelmek ne demektir?
mükemmeliyetçilik yalnızlığın avuntusudur. (bkz: elekut)
uyanınca kendisini görmek için can attığım kişi.
yapılmaması gereken bir durum, önüne bak, dengeni koru ne derdin var.
benim bu derdim ne yağan yağmurda ne yalancı sonbaharda ne buz tutan sokaklarda, isyaaaeeeaaağn.
benim bu derdim ne yağan yağmurda ne yalancı sonbaharda ne buz tutan sokaklarda, isyaaaeeeaaağn.
hala pantolondaki düğme ya da fermuarın ne işe yaradığını anlamayan kişilerin başına gelebilecek olay.
edit: ha diyorsan ki benim ki oraya sığmıyor diye, sana Müslüman recep diyorum
edit: ha diyorsan ki benim ki oraya sığmıyor diye, sana Müslüman recep diyorum
ikea'da bir sosisli.
remeron, atarax, alkol vs. gibi şeylerin alınması gerekmektedir, ya da sevişecek birisi.
nasıl bulunamadığına şaştığım durum, hatun kişinin belini sar, omuzlarından tut, mekan müsaitse kalçadan tut ne bilim yani. içinden ne geliyorsa yap, otokontrole yol ver gitsin.
50 yaşına gelip paket açılmadan sağına soluna bakıp hala aşık olacak adam arayan kişinin isyanıdır. tipik türk kızı işte kardeşim izletmeyin bunlara dizi şu bu, herkes beyaz atlı prensini arıyor. gerçekçi olun ya aşık olunacak kimse yoksa sorun sende mi? etrafta mı? sen her seferinde sorunun dışarıda olduğunu düşünürsen yerinde sayarsın, ergen lafları bunlar, etrafta şu yok bu yok benim ayarımda adam yok, sen kimsin lan? neyse sinirlendim biraz sevgili sözlük yazarları ama türk kızlarının bir bok olmayıp böyle birde erkeklere laf atmaları beni benden alıyor.
(ps: kız arkadaşım var, ps2:oda türk kızı ama başlığı açan gruba dahil değil)
50 yaşına gelip paket açılmadan sağına soluna bakıp hala aşık olacak adam arayan kişinin isyanıdır. tipik türk kızı işte kardeşim izletmeyin bunlara dizi şu bu, herkes beyaz atlı prensini arıyor. gerçekçi olun ya aşık olunacak kimse yoksa sorun sende mi? etrafta mı? sen her seferinde sorunun dışarıda olduğunu düşünürsen yerinde sayarsın, ergen lafları bunlar, etrafta şu yok bu yok benim ayarımda adam yok, sen kimsin lan? neyse sinirlendim biraz sevgili sözlük yazarları ama türk kızlarının bir bok olmayıp böyle birde erkeklere laf atmaları beni benden alıyor.
kadınlar da bedava olsa doğru olacak başlık.
(#14109890)bu ülkede kaçakçılık ne zamandan beri normal bir iş oldu, o kadar masum gibi gösteriliyor ki bu iş sanki orada kaçakçılık yapmayanı dövüyorlar. neymiş evinin geçim kaynağıymış, o yörede normalmiş. hey allahım ya nereye doğru gidiyoruz. yarın bir gün uyuşturucu satıcısı, hırsız, dolandırıcı vs. gibi meslekler kariyer.net te ilan edilirse hiç şaşırmam. katır kullanmayı bilen, esnek çalışma saatlerine uyabilecek, takım çalışmasına yatkın, gerektiğinde yurt dışı seyahatleri yapabilecek, askerliğini tamamlamış nitelikli kaçakçılar aranıyor, başvuru pkk.
Özetle bence iyi olmuş bir imhadır.
Özetle bence iyi olmuş bir imhadır.
adamların da derdi zaten kürt halkı olduğu için kesin misilleme yaparlar, hayallerde yaşamayın gençler, tek dertleri kaçakçılık olan bir maşadan bahsediyorsunuz. kürt ölmüş ölmemiş kime ne. onun bunun uşağı işte, amcaları derseki tut oğlum kap getir diye hırlayıp saldırırlar o kadar.
seçim öncesi olması ne tesadüf, bu kadar ay ekside kal son ay artıyla kapat.