bugün

entry'ler (18)

en eğitilmez topluluk

Kapının önüne çöp koymaması gerektiğini 3 aydır anlatamadığım Akademisyen komşumun yakın çevresidir.

Not : evde çöp biriktiriyorum intikamım acı olacak.

covid aşısı olur musunuz anketi

Doğru denendiğini düşünmüyorum, denenmedi ise bu gerçeğin benle paylaşılacağını asla düşünmüyorum, kesinlikle aşı karşıtı bir tip değilim ama elimde tuzlukla koşarak yaptırmayacağım.

çocukken zannedilen şeyler

Uçakların arkasında bıraktıkları beyaz izleri paralel ve meridyenler sanıyordum. Unutmayalım diye sürekli çiziliyor gibi. Bir derste bunun böyle olmadığını söylediklerinde çok üzülmüştüm.

kadınların sosyal statüye değer vermesi

Çok temel bir insan davranışıdır. Acilen hayret edilmekten vaz geçilmesi gerekmektedir. Yaşam kendini devam ettirecek en güvenli yolu aramaktadır. Sosyal statün yüksek ise kaynaklara ulaşımın kolaydır ve olası yavrulara daha iyi bakma, onları hayatta tutma ihtimalin yüksektir.

Değerli arkadaşım, lütfen bunu normalleştir. artık buna şaşırma ve lütfen her seferinde ilk defa duymuş gibi yapma.

P.S. erkeğim, yüksek bir sosyal statüm yok.

reddeden kıza tükürüp kaçmak

Ölmeden önce yapılacak 100 şey,#87.

bir erkekten soğuma nedenleri

Kaynaklara ulaşımının ve statüsünün kadının hak ettiğini düşündüğünden aşağı olması.

Kaynaklara ulaşabiliyorsan, çocuklarına bakabiliyor ve kadına sınıf atlatabiliyorsan hiç birinin önemi yoktur.

Basit bir evrimsel gerçektir bundan dolayı kimseyi suçlamamak gerekir. sen kadın seçerken bu bana çocuk
doğurabilir mi diye memesine götüne bakıyorsun. daha gelişkin bir bireysen çocuğumu eğitebilir mi diye zeka ve eğitimine bakıyorsun.

Yaşam sadece kendini var etmeye çalışır. Senin aşık olman da bununla ilgili. Kaynaklara ulaşan dişiyi kapar. Bu konuda söyleyeceklerim bu kadar.

kendi çocuğunu özel sanan ebeveyn

Klasik bir söylemle katılmak istiyorum

Arkadaşlar çocuk osuruk gibidir, insan kendininkine bir yere kadar tahammül edebilir.

şahit olmayı çok isterdim denen tarihi olaylar

Hira mağarasında o gün.

kadınlardaki evlenme merakı

Her genin aktarılma zorunluluğuna inanan kadınlar için daha sıklıkla geçerli olan meraktır.

kadını aile baskısından kurtarır

en kötü senaryoda hayat boyu nafaka alabilir

kadınlar kadınlara şov yapmayı severler

bizimki gibi gelişmemiş toplumlardaki bekar kadın nefretinden ve iftiralarından kurtulurlar

Kendi adıma bir türk kadınıyla evlenmeyi düşünmüyorum. Başka kadınlar beni tercih etmezse yalnız ölebilirim çok önemli değil.

sevdiğiniz şiirin en can alıcı cümlesi

Tanrı uludur,
Tanrı uludur.
Polistir babam,
Cumhuriyetin bir kuludur.

P.S. ismet Özel'i değil sadece bir şiirinin bir kısmını seviyorum.

allah var mı beni ikna edin

Kendini özel ve gözetilen hissetmek istiyorsan, çok yalnız ve amaçsız hissediyorsan var. Sevilmemek ve önemsiz olmakla barışırsan ihtiyacın yok.

ankara için yeni isim önerileri

Patriarkiya " burada fuhuş bile erkek erkeğe. "

türkiye de genç olmak

Çalışılmamış yerden sorulmuş çok uzun sınavdır.

suriyeli erkekleri zorla asker yapıp savaştırmak

Bir insanı kendiyle alakalı olmayan sebeplerden dolayı ölüme göndermektir. idamdan farksızdır. Herkes silah tutamaz. Ölmese bile PTSD gibi yoğun hastalıklar geçirecektir. Hiç üstüne nişan alınmamış insanlar için kurması çok basit bir cümledir. Beğenmediğiniz insanlardan pratikte hiç bir farkınız yok.

doların 15 lira olması

2030'da özlenecek fiyatıdır. Keşke 15 tl kalsaydı diye yad edilir.

forrest gump

Kendi adıma zevksiz turnusolu olarak kullandığım film. Forrest Gump sevmeyen kişi her zaman biraz eksik oluyor.

asosyallik

introvert, Asosyal ve Pısırığın aynı şey sanıldığı bir coğrafyada beş para etmeyen duruştur.

zeka gerektirmeyen meslekler

Acil servis doktorluğu. Kesinlikle tek ihtiyacınız olan " Sizinle yan odada ilgilenecekler "