bugün
E
edit piaf8 yıl önce
ağzına alcan mı
Sıla hanımefendinin mükemmel şiirlerinden birinde geçen anlamlı sözdür. Şiirin tamamı şöyledir: (img:#1623640)
E
edit piaf9 yıl önce
fahriye evcen
yaprak dökümü dizisinde oynayan güzel oyuncu.
E
edit piaf9 yıl önce
bira sevmemek
rakıyı daha çok sevmektir.
E
edit piaf9 yıl önce
michael phelps
atina olimpiyatlarında yarıştığı 8 dalın 6'sında altın 1'inde bronz madalya alan kepçe kulaklı ve yarım metre ayaklı yüzücü. yüzerken kulaklarını da kullandığı iddiaları vardır.
E
edit piaf9 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
E
edit piaf9 yıl önce
bugün doğum günü olan yazarlar
(bkz:bu benim) bugün doğum günü olan yazarlara teomandan 'bugün benim doğum günüm hem sarhoşum hem yastayım..' şarkısını armağan ediyorum. Kendimi kral tv yayınına bağlanmış gibi hissettim. (bkz:neyse)
E
edit piaf9 yıl önce
anın görüntüsü
E
edit piaf9 yıl önce
sözlük yazarlarının benzediği ünlüler
klişe bir giriş yapayım şöyle yaldır yaldır; nasıl olup da bu zamana kadar başlığının açılmadığına şaşırdığım hede... ha bu arada; (bkz:recep bülbülses)
E
edit piaf9 yıl önce
erkeği en sağlam burç
maalesef üzülerek söylüyorum `akrep burcu erkeği`dir. neden üzüldüğümü sorarsanız diğer burçtan olan erkeklere üzülüyorum.
E
edit piaf9 yıl önce
görünce kıyamadığınız şeyler
Karınca yuvalarıdır. Bozmaya insan Kıyamaz. Evet.
E
edit piaf9 yıl önce
geceye 90 lardan bir şeyler bırak
benimle oynama söyledinim sana, şansını zorlama uğurlar olsun.
E
edit piaf9 yıl önce
yazarların kıskançlık anları
Yazarların bir durumu ya da kişiyi kıskandıkları anlardır. Bugün bu ergen kızı kıskandım. Üzücü. (img:#1125141)
E
edit piaf9 yıl önce
bireysel silahlanmanın önü açılırsa alınacak silah
(bkz: Baretta f92.) Asla tutukluk yapmaz, çıplak namlu olduğu için namlu ısınmaz, mermi seçmez. Dezavantajları, nişan alması zor, bu silah 1.90 lık ayılara göre yapıldığı için kabzesi kaba ve elle uyumu zayıf. Sonuç. Silahlar hakkında epey tecrübe… devamını gör
E
edit piaf9 yıl önce
salata
lokantalarda boş yere fazladan para verilen yiyecek.oysa ki en ucuz o olması gerekir..
E
edit piaf9 yıl önce
slither io
ooo başlığını ben açıyorum oleey! tanım: agar.io'ya baya benzer fakat daha cafcaflı bir oyun. yeni bir furya olacak gibi duruyor, oynama stili biraz farklı. kısaca şöyle hatta: (vid:#143960)
E
edit piaf9 yıl önce
rüzgar erkoçlar
Nil erkoçların yeni ismi. Ayrıca gelen gideni aratır sözünün canlı kanıtı. Özlüyoruz nil reyiz. edit; o değilde en çok tutan başlığım bu oldu herhalde. ehehe.
E
edit piaf9 yıl önce
anın görüntüsü
E
edit piaf9 yıl önce
ıyi bir teknik direktör nasıl olunur
E
edit piaf9 yıl önce
sözlük yazarlarının favori arabaları
sözlük yazaralrının hayallerini süsleyen araba modelleridir. muhtemelen sözlük yazarları hayallerinde ki bu arabaya hiç ulaşamayacaktır ne yazik ki. örnek vermek gerekirse `steagle` `porsche carrera 4s` alıcam ulan az kaldı.
E
edit piaf9 yıl önce
fatih terim
milli takıma ilkleri yaşatan ve daha sonra galatasaray'ı başarıdan başarıya koşturan teknik direktör. şimdilerde yeniden milli takım teknik direktörü. son birkaç senedir performansı düşen ve bir an önce eski mütevazı ve başarılı günlere dönmesini bek… devamını gör
E
edit piaf9 yıl önce
anın görüntüsü
E
edit piaf9 yıl önce
sevgiliye küçük hediyeler vermek
zaman zaman ilişkiye coşku kazandırmak isteyen kişi davranışı.
E
edit piaf9 yıl önce
yazarların şu an içinde olduğu mekan
Yazarların şu an içinde olduğu mekan sorusudur.
E
edit piaf10 yıl önce
sözlük yazarlarının ruh hallleri
© copyright 2005 - 2026