bugün
- gozlerinmeyhanesi'nın vefat etmesi24
- karınız için sözlüğü bırakır mısınız11
- hayal dünyasında yaşamak9
- true'nun yetkili olması9
- çocukluk travmaları10
- en etkili içki hangisi8
- güzel erkek isimleri13
- yazarların en sevdiği cem karaca şarkıları16
- homofobik yazarlar birliği10
- gecenin şarkısı14
- rakının berbat bir içki olması17
- sözlük yazarlarının yapmayı en çok istediği meslek21
- hayatı seviyorum eylemleri21
- sözlük yazarlarının favori haber kanalı8
- anın görüntüsü15
- utopyalarkralicesi8
- true ile utopyalarkralicesi11
- larisalisa öldü mü12
- galerinizde bulunan en saçma fotoğraf12
- true'nun ölmesi8
- profilinizden karakter analiz ediyorum toplanın16
- sözlükte birbirine yakıştırdığınız yazarlar11
- sözlükteki ruh hastaları24
- true neden evlenemiyor9
- yazarların çektiği çiçek fotoğrafları11
- mantı8
- nervio abla36
- akp belediyesinin 85 milyon liraya konser vermesi12
- en son ne yediniz13
- 1 milyon dolar'a ismet'in tırnaklarını yer misiniz8
- seküler yaşamın faşist bakış açısı15
- larisalisa17
- sabah ereksiyonu olamıyorum11
- yaşı geldiği halde evlenmeyen insan11
- kız kardeşini date'e hazırlayan abi22
- wolverine gibi tırnakları olan kız8
- rusya nükleer güç kullanılır mı sorusu23
- gece dışarıdan gelen hav hav hav sesleri11
- an itibarıyla yazarların nerede olup ne yaptığı30
- chatgpt ile yazarların görselleri14
- etek giyersen tecavüzü hakedersin10
- erkeklerin erkeklere taktığı kırıcı lakaplar13
- ellerim bos gonlum hos11
- kürdüm 5000 yıllık tarihim var var mı diyeceğin19
- amerika'nın icat ettiği bir şey söyleyin13
- geceye bir şarkı bırak8
- insan olmaya ceyrek kala23
- doktorların hastalara sevgi göstermemesi8
- true'nin iki kadın arasında kalması16
- 200 tl lik banknot16
entry'ler (401)
istanbulda yaşayanlar için gereksiz bir durum. ne kadar yeni olursa olsun mutlaka biri gelip sürtüyor.
Otuz Artı Bir şeklinde söylenmesi gerektiren bir yaştır.
izmir ve çevre illeri tamamen türk solu (chp,dsp vb) siyasetini benimsemiş bir toplumdur. solcuların olduğu yerde de mutlaka aşırı sol grupların olmasını kaçınılamaz. hal böyle olunca izmirde ülkücü olmak doğrudan faşist olarak fişlenmenize yol açmaktadır.
ha bir de maocu görmediklerini söyleyenler vardır ki o kişiler doğduğundan beri mahallesinden hiç dışarı çıkmamış kişilerdir.
ha bir de maocu görmediklerini söyleyenler vardır ki o kişiler doğduğundan beri mahallesinden hiç dışarı çıkmamış kişilerdir.
at yarışlarında dereceye giremeyen atların hazin sonudur efendim.
kimi sözlük yazarlarında sıkça görülen durum için söylenebilecek en güzel söz.
her gün reklam mesajlarına maruz kalınan itici belediye başkanıdır.
her ikisi de boktan bir durumdur. daha oy avında bu insanlar her türlü çirkinliği yapıyorsa seçimden sonra neler olur kim bilir? hakaret ettikleri kişiler halktan olan kişiler. senin başına gelmemiş olması sana iyi davranılacağı anlamına gelmez. empati kurun biraz.
şu anda ülkeyi yönetecek tek bir adam yok.
şu anda ülkeyi yönetecek tek bir adam yok.
9-10 yaşlarındayken mutfakta bir şey kırdım ama ne kırdığımı hatırlamıyorum. akşam olduktan sonra tam evden içeri girecekken ninem bayağı bi kızgın şekilde söyleniyordu. bende korkudan geri adım atıp yavaş yavaş uzaklaştım. * evin 50 metre uzağında çalıların arkasında saklanırken fenerler yanmaya başladı, herkes benim ismimi yüksek sesle haykırarak arıyordu. içimden "vallaha kesin dövecekler" deyip iyice saklandım. yere öyle sapladım ki kendimi, 5 metre yanımdan geçmelerine rağmen göremediler. daha sonra köy camisinin minaresinden benim kayıp olduğum anons ettirilince iyice götüm tutuştu. bir süre daha beni aramaya devam ettikten sonra geri çekildiler. köyde kaldığımız için evler birbirinden uzak, bende ıssız bir yerde saklanırken birden korkmaya başladım. 100 metre yukarıda büyük mezarlık, 100 metre aşağıda küçük mezarlık var ürkütüyordu beni *. ufaktan ufaktan eve doğru yaklaşmaya karar verdim, köydeki yakınlar toplanmış ahizeli telefonda * yakınlara "size geldi mi?" şeklinde konuşurlarken pencereden baktığımı gördüler ve beni kolumdan yakaladılar.
- nerdeydin sen?
+ şeyyyy *
- kimleydin?
+ bi amcayla oynuyordum *
- nasıl bir amcaydı?
+ şeyyyy *
- cinler mi kaçırdı seni yoksa?
+ haaa, evet. cindi o, beyaz sakalları vardı
(etraftakiler sus pus, sessizce gülümsediler)
aradan 20 sene geçmiş, bir sürü akraba rahmetli olmuş olmasına rağmen kardeşlerim halen daha o günü unutmadı. 29 yaşındayım halen daha bu konuyu açıp geyik yaparlar *
- nerdeydin sen?
+ şeyyyy *
- kimleydin?
+ bi amcayla oynuyordum *
- nasıl bir amcaydı?
+ şeyyyy *
- cinler mi kaçırdı seni yoksa?
+ haaa, evet. cindi o, beyaz sakalları vardı
(etraftakiler sus pus, sessizce gülümsediler)
aradan 20 sene geçmiş, bir sürü akraba rahmetli olmuş olmasına rağmen kardeşlerim halen daha o günü unutmadı. 29 yaşındayım halen daha bu konuyu açıp geyik yaparlar *
rakip takımın anasına, bacısına küfür etmeyen erkektir.
kickboksördür. futboldan nefret eden bir yapısı vardır. aslında futboldan değil, gerizekalı futbol taraftarlarından nefret ediyordur. futbol fanatiklerinin %100'lük çoğunluğu beyinsizlerden oluştuğu için erkek tabirinden tek kasıt 'çük'lü olmaktır.
bir travestide çük vardır lakin adam değildir. futbol teröristlerinde de aynı durum söz konusudur. sadece çükleri olup adam olamamış beyinsizlerdir.
gün boyunca çalışıp kazandığı parayı maç biletine, formaya, pahalı futbol kanalı alıcılarına yedirip zenginleri daha da zengin etmektedirler. her zaman gerizekalı tabiri en iyi futbol taraftarları hak etmektedir.
bir travestide çük vardır lakin adam değildir. futbol teröristlerinde de aynı durum söz konusudur. sadece çükleri olup adam olamamış beyinsizlerdir.
gün boyunca çalışıp kazandığı parayı maç biletine, formaya, pahalı futbol kanalı alıcılarına yedirip zenginleri daha da zengin etmektedirler. her zaman gerizekalı tabiri en iyi futbol taraftarları hak etmektedir.
ülkedeki sivil teröristlerden ve bölücülerden korumaya yararlar. devletin yıkılmaz kalesini oluşturur onlar. iyi ki varlar.
not: ülkücü değilim.
not: ülkücü değilim.
o sadece insandır. türk değildir. türk olmak genetik bir soya bağlı olmayı gerektirir. soysuz bir insan elbette türk olamaz.
pekala olunur.
çünkü müslüman olupta arap emperyalizmini savunan birisi müslüman olabiliyorken, türkler kendi yurtlarında hem müslüman olup hem de kendi kültürleriyle neden yaşayamasınlar.
müslüman olunca kendi kültürünü çöpe atıp arap kültürüyle yaşayacaksın anlamına geliyorsa orası ayrı tabi.
çünkü müslüman olupta arap emperyalizmini savunan birisi müslüman olabiliyorken, türkler kendi yurtlarında hem müslüman olup hem de kendi kültürleriyle neden yaşayamasınlar.
müslüman olunca kendi kültürünü çöpe atıp arap kültürüyle yaşayacaksın anlamına geliyorsa orası ayrı tabi.
- kürtler
- ermeniler
- arap yalakaları
- ermeniler
- arap yalakaları
atatürk gibi bir lider ruhlu bir kişi bu dünyaya her zaman gelmez. bir kere daha bu ülkeye düşmesi çok düşük bir olasılık. bu nedenle devrimlerini korumamız gerekir.
tavuk döner yiyen fakirlerle aynı havayı solumak var bir de. en az onun kadar vahim bir durum.
tamamen orta asya türk kültürüne ait olan bir eserin 'orjinal sözlerinde de türklükle alakalı en ufak birşey yoktur' diyen yazar saçmalığı.
hırsızlığın bu kadarına pes doğrusu.
hırsızlığın bu kadarına pes doğrusu.
nogay türklerine ait olan dombıra şarkısını türk milliyetçileri tarafından sıkça dinlenir eşsiz bir eserdir. 'milliyetçiliği ayaklarımın altına alıyorum' diyen erdoğanın bu hamleyle milliyetçilerin gönlüne girmeye çalışmaktadır.
çok fazla havalanan erkek tipi olduğu için olabilir.
büyük şehirlerde sıklıkla görebileceğimiz suriye ve afrika kökenli dilencilerdir. çingene dilencilere alternatif olarak yurt sınırları içerisine sokulup güzel bir rekabet ortamı yaratmışlardır.