bugün
- gecenin şarkısı17
- rakının berbat bir içki olması25
- çocukluk travmaları14
- uludağ'ın kaderi12
- rusya nükleer güç kullanılır mı sorusu25
- etek giyersen tecavüzü hakedersin13
- mutluluğun formulü8
- doritoslu çiğ köfte12
- anın görüntüsü15
- güzel erkek isimleri19
- hayal dünyasında yaşamak10
- gozlerinmeyhanesi'nın vefat etmesi24
- karınız için sözlüğü bırakır mısınız11
- true'nun yetkili olması9
- en etkili içki hangisi8
- homofobik yazarlar birliği10
- sözlük yazarlarının yapmayı en çok istediği meslek21
- hayatı seviyorum eylemleri21
- sözlük yazarlarının favori haber kanalı8
- utopyalarkralicesi8
- true ile utopyalarkralicesi11
- larisalisa öldü mü12
- galerinizde bulunan en saçma fotoğraf12
- true'nun ölmesi8
- profilinizden karakter analiz ediyorum toplanın16
- sözlükte birbirine yakıştırdığınız yazarlar11
- sözlükteki ruh hastaları24
- true neden evlenemiyor9
- yazarların çektiği çiçek fotoğrafları11
- mantı8
- yazarların en sevdiği cem karaca şarkıları17
- nervio abla36
- akp belediyesinin 85 milyon liraya konser vermesi12
- en son ne yediniz13
- 1 milyon dolar'a ismet'in tırnaklarını yer misiniz8
- seküler yaşamın faşist bakış açısı15
- larisalisa17
- sabah ereksiyonu olamıyorum11
- yaşı geldiği halde evlenmeyen insan11
- kız kardeşini date'e hazırlayan abi22
- gece dışarıdan gelen hav hav hav sesleri11
- an itibarıyla yazarların nerede olup ne yaptığı30
- chatgpt ile yazarların görselleri14
- erkeklerin erkeklere taktığı kırıcı lakaplar13
- ellerim bos gonlum hos11
- kürdüm 5000 yıllık tarihim var var mı diyeceğin19
- amerika'nın icat ettiği bir şey söyleyin13
- insan olmaya ceyrek kala23
- doktorların hastalara sevgi göstermemesi8
- true'nin iki kadın arasında kalması16
entry'ler (377)
aradan 5 yıl geçmiş ama sanırım hala son hakkımda müslüm gürses'ten affet dinlenir. peki hiç mi değişmedi arkadaş 5 yılda duyguların. elbet değişti. alternatif parçalar girmedi mi hayatına? elbette. şöyle bir iki parça daha eklendi:
https://www.youtube.com/watch?v=IVQHTaiomUc Mahmut çınar- güz geçer
https://www.youtube.com/watch?v=XedJulkCLCY elçin&birkan nasuhoğlu- hani dersin ya tamam
https://www.youtube.com/watch?v=IVQHTaiomUc Mahmut çınar- güz geçer
https://www.youtube.com/watch?v=XedJulkCLCY elçin&birkan nasuhoğlu- hani dersin ya tamam
Ducati' nin curiser tarzı motorsikletli. Tarzı curiser olmasına rağmen ducati' nin ruhunu taşıyor.
"Steve Jobs olsa ne yapardı? " isimli kitabın yazarı. Yüksek ihtimalle takma isimdir. Ne kitapta ne de internette kendisi ile ilgili bilgi bulmak mümkün değildir. ismin Kaan Gültekin tarafından kullanıldığı düşüncesini doğurmaktadır kitap.
Yazdığı kitaba gelecek olursak. Kitap tam bir hayal kırıklığıdır. Steve Jobs un ismi ve fotoğrafı kullanılarak pazarlanmaya çalışılmıştır. Fakat kitabın ismiyle hiç alakası yoktur. Daha çok Kaan Gültekin in reklamı yapılmaktadır.
Kitabın ana fikri dünyaca ünlü milyarderler kimdir, ne iş yapmaktadır ve hayat felsefelerini özetleyen sözler nelerdir.
Kitap fiyatı 16 TL dir fakat bence vakit kaybı.
Yazdığı kitaba gelecek olursak. Kitap tam bir hayal kırıklığıdır. Steve Jobs un ismi ve fotoğrafı kullanılarak pazarlanmaya çalışılmıştır. Fakat kitabın ismiyle hiç alakası yoktur. Daha çok Kaan Gültekin in reklamı yapılmaktadır.
Kitabın ana fikri dünyaca ünlü milyarderler kimdir, ne iş yapmaktadır ve hayat felsefelerini özetleyen sözler nelerdir.
Kitap fiyatı 16 TL dir fakat bence vakit kaybı.
7 yaşında okumaya başladığını var sayıyoruz. yaşın 35 ise ve her gün 1 kitap okuduysan 10220 kitap yapar. yani okuman mümkün değil. he okudum diyorsan ve kıza salak diyorsan biz de bunu yedik. he heeeee. ama kız sordu ise (ki sanmıyorum böyle bir olay olduğunu ya neyse) gayet doğal bir sorudur.
hoş biraz kitap okusaydın kıza salak demezdin ya oda başka bir konu. peki neden bu entry i dikkate alıp cevap verdim. inan uyuyamadığım için. yoksa kayda değer bir entry değil
hoş biraz kitap okusaydın kıza salak demezdin ya oda başka bir konu. peki neden bu entry i dikkate alıp cevap verdim. inan uyuyamadığım için. yoksa kayda değer bir entry değil
ekmek al öyle gel.
dünyadaki bütün elektronik aletler bozulmuş. Telefonun da şarjı bitmek üzere. arayacak kimsen kalmamış. bakıyorsun kulaklık yanında. kulaklığı usulca kulaklarına takıp dinlemek isteyeceğin parçadır. Liste elbet güzel müziklerle doludur ama o son hak da dinlenecek müzik hangisidir.
Bence o müzik kesinlikle........wow çok zormuş ama......
sanırım Müslüm Gürses'ten "Affet" olurdu.
http://www.youtube.com/watch?v=0hQCKkqmDlw
Bence o müzik kesinlikle........wow çok zormuş ama......
sanırım Müslüm Gürses'ten "Affet" olurdu.
http://www.youtube.com/watch?v=0hQCKkqmDlw
bir fransız bağımsız ilaç bültendir. firmalardan ve devletten maddi destek almadığı için tarafsız davrana bilmektedir.
Pi'nin yeni parçası. şuan youtube'da teaser olarak var. spotify'den şu link ile dinleyebilirsiniz. https://open.spotify.com/...um/6X66h4PEmZongNyA6RTkYH
ben parçayı tuttum "Lider" parçasından daha iyi olmuş. merak ile klibini beklemekteyim.
ben parçayı tuttum "Lider" parçasından daha iyi olmuş. merak ile klibini beklemekteyim.
vtec'li 4 silindirli ABS'li sport cruiser tarzı bir motorsiklettir. Nesli eskilere dayanmaktadır.
mhp'nin sağlık bakanlığı çalışanları için kurduğu sendika.
bazı derslerde zorunludur. örneğin laboratuvar derslerinde ateş ile uğraşılıyorsa öğrenciyi korumaya yönelik böyle bir zorunluluk vardır.
eski ssk döneminde ilaçlar hastane eczanelerinden uzun kuyruklar sonucu alınabilirken, artık ilaçların dış eczanelerden alınmasından ötürü; hastaların hastane içindeki eczaneleri görmediğinden hastanelerde eczane bulunmadığını sanmalarıdır.
yatan hastası olan her hastanede eczane bulunmak zorundadır. Fakat hastane eczaneleri sadece yatan hastalara ilaç temin ettiklerinden ve ilaçları hemşireler teslim aldığından hasta yakını ve hastalar hastanede eczane bulunmadığını düşünmektedirler.
eczane olan her yerde eczacı bulunmalıdır. özel hastaneler eczanelerinde eczacı barındırmak mecburiyetindedir. Fakat devlet hastanelerinin küçük ölçekli hastanelerinde eczacı yerine görev yapan sağlık memurları veya hemşireler bulunabilir.
yatan hastası olan her hastanede eczane bulunmak zorundadır. Fakat hastane eczaneleri sadece yatan hastalara ilaç temin ettiklerinden ve ilaçları hemşireler teslim aldığından hasta yakını ve hastalar hastanede eczane bulunmadığını düşünmektedirler.
eczane olan her yerde eczacı bulunmalıdır. özel hastaneler eczanelerinde eczacı barındırmak mecburiyetindedir. Fakat devlet hastanelerinin küçük ölçekli hastanelerinde eczacı yerine görev yapan sağlık memurları veya hemşireler bulunabilir.
farmakolojide ilaç yerine kullanılabilir.
tekrarlanan ilaç uygulamalarından sonra etkinin hızla azalması durumudur. Reseptör ilacın etkisine duyarsızlaşır.
belli bir yaştan sonra istemsiz olarak idrar kaçırma diye tanımlanabilir. Altta yatan fizyolojik bir hastalık olmadığı kabul edilir. genelde 5 yaş üstü çocuklar ve yetişkinler için kullanılır.
damar içi demektir. intravenöz(ven içine) ya da intraarteriyel(arter içine) gibi çeşitleri vardır.
taşınır kayıt ve kontrol yetkilisi nin kısaltmasıdır. kamu da depo kaydı tutan kişilere verilen yetkidir. Ayrıca maaşa %10 olarak yansır.
Mesele neden türban serbest meselesi değil, mesele neden saç sakal serbest değil meselesidir. Kardeşim milletin saçıyla, sakalıyla, türbanıyla uğraşmayın. bırakın millet inandığı gibi yaşasın istediği gibi giyinsin sakalını bıraksın. aşılsın artık bunlar. Tabi her şeyden önce kafalar değişmeli. Sonra kafadaki saçın değil içindeki düşüncenin önemli olduğu anlaşılacaktır.
o kız sana göre değil.