bugün

sözlük yazarlarının şu an düşündükleri şey

Yine sinirlere geldim yine afakanlar bastı bak.

Sevgilim olucak denyo dün 1dakika 21 saniye konumamızı yeterli gördüğünden mütevellit olsa gerek bugün hiç konuşmadık, bilmiyorum belki arar, iki aydır hiç konuşmadığımız olmadı,ama net biliyorum ki ararsa yine az konuşacağız.

Bi de buna yazan bi kız vardı zamanında sanırım hala da yazmakta, adını vermiycem de megan foxa benziyo, arkadaşım, güzel ötesi bir kız. (aslında burada kız yerine kaltak yazmak istedim ama kız öyle değil, arkasından konuşmayayım.) işte sevgilim olacak hıyara da bi rumuz bulalım sizinle, üçgen olsun, evet vücudundan filan esinlenmiş olabilirim hiç özgün bişey olmadı farkındayım.

Neyse ben bugun geldim eve yine lüplettim yemekleri tabak tabak hani hepsi kilo olarak dönse yandım zaten zayıf da bi kız değilim götüm filan tepsi ama bi kollarım var, az sonra ringde rakibimi yerden yere vurcakmışım gibi kalınlar.

bir de üçgenin her facebook profilini açtığımda ortak arkadaşlarda çıkmıyor mu kız, çıldırıcam. (milyon tane ortak arkadaşımız var itinayla seçilmiş gibi megan, uzun ince bacakları ve minyon bedeniyle gülümsemiş. her seferinde ama ben daha uzunum. saçları götüne kadar, ama benimkiler daha sağlıklı, gözleri benden daha açık yeşil, ama benim de kirpiklerim var stratosfere çıkan, burnu hokka ama benimki de karekteristik bi kemer.. diye kendimi avutmaktan bahanem kalmadı artık inan.)

Üçgen de bundan hoşlanıyodu zamanında kayıtsız da değil yani hıyar hala bahseder arada şöyle hoş böyle bilmemne, adam kız için ;bir Afrodit iki Cleopatra üç megan; demişti hatta kızı top3'e koymuş ben öleyim o zaman değil mi, benim de bi prensibim var, kıskançlıktan çatlasam, avuçlarımı kanatırım yumruklarımla ama renk vermem. böyle sonradan aklıma gelir nasıl ifrit olurum nasıl ifrit olurum.sonra işte böyle üçgenin profilini açar, megana bakıp bakıp göbeğimi içime çekerim.

eve gelip nutellaları da lüplettim ya yattım yere bi mekikler bi twistler sorma pozisyondan pozisyona yardırıyorum, az bel yağım gidecek kollarım incelecek, rahat straples giycem, götüm başım fırtlamayacak diye..

Bi yandna da aklım üçgende işte bi saat önce facebooktamış dallama face e grebiliyosa neden beni aramıyo falan, bir de "geç arama" diyorum, "erken ara yoksa annemler istemiyor, konuşamam." saat oldu dokuz, bu saate kadar aramayan adam ya bi boklar yemiştir aramaya götü yememektedir, ya da ayrılma vaktı gelmiştir, uzasa da sadece acı verir, bir hayır gelmez diye düşünüyorum şu an.

sen arasana diyenlere not: telefonu yok şu an, hattı babasında alamıyor, beni de hep evden falan arıyor, ben ona ulaşamıyorum yani.

yine sılaya kaldık iyi mi,
vur kadehi ustam bu gece de sarhoşuz, kalan sağlar bizimdir, acıdan mayhoşuz.
iki satırlık adamları * musallat ettik ömrümüze..

bundandır böyle, dibe vuruşumuz.

aramadı sözlük, aramıycak tanıyorum onu, ayrılmayı düşünüyorum. ahanda boşta bayan yazar, gelsin artılar. her şerde bir hayır, ama şu anki hüznümle, sıçayım karmasına be.

ikinci gün, yine konuşmadık.

bugünkü sarkımız da duman- kırmış kalbini. ya da yanıbaşımdan.