bugün

beşiktaş

bazen böyle oturuyorum biraneye ulan pavel diyorum siktir et sakin sakin izle maçını bulaşma bi boka dalaşmak için geçirmedin yıllarını diye iç çekiyorum uzak durmak istiyorum lakin olmuyor sevgili arkadaşlarım olmuyor. birileri geliyor çileden çıkartıyor,tüm peygamber sabrımı yer ile yeksan ediyor.
Faraza eğer fenerbahçe paoku eleseydi kim takıcaktı pkk bayrağını paok-beşiktaş muhabbetini ve hemde bu maç cereyan etmeden önce olmasına rağmen bu muhabbet..
beşiktaş aris maçından önce arisliler beşiktaşın konakladığı otele saldırırken paok ordaydı fenev değildi.. paok tribünlerinde açılan türk bayrağının fotosunuda yollayabilirim isteyen arkadaşlara.. ama biliyorum faşist heryerde faşist eminim paok tribününde de vardır fener tribününde de beşiktaşda da... ama sen git tut bütün paoklulara bunların alayı pkk lı de bu nasıl bi yaklaşımdır. ha bak ben kabul ediyorum yıkık cami fotosu koymuştur ''bir kısmı'' pkk bayrağıda açmıştır ama hepsi değil güzel arkadaşlarım hepsi değil. bi kısmıda türk bayrağı açmış faşist aris taraftarlarına inat beşiktaşı korumuştur yunanistanda..