bugün

her yanı ellenmiş bakire vücutlar

"her yanına penis girmiş, her yerine boşalınmış vücutlar"la karşılaştırılması gereken vücutlardır.

karşılaştırdım ve ortaya şöyle bir sonuç çıktı,

- 12 yaşına kadar kukusundan haberdar olmayan türk kızı, sonraki yıllarda kişisel düşüncesine göre ya "veriyor" ya da "deldirtmiyor". bu iğrenç tabir için özür dilerim. siz böyle kullanıyorsunuz.

- 12 yaşına kadar cinsellikten haberi olmayan türk kızı, sonraki yıllarda kişisel düşüncesinden bağımsız olarak azıyor ve sapıtıyor. "yalnız yaşarım, eve de erkek atarım" zihniyetiyle yaşıyor. bunu bizzat bir kızın ağzından duydum ben. ki kendisi sokakta jartiyerle gezen bir insan değil, gayet hanımefendiydi. şu an öyle değil benim gözümde, o ayrı.

- 12 yaşına gelen türk erkeğinin beyniyle pipisi yer değiştiriyor. tek hedefi affedersin "kız sikmek" olan bu erkek, ilerleyen yıllarda sevgilisini, eşini beğenmiyor.

***

fakat şöyle bir sorun var ki, bu neslin geleceği berbat olacak. sevgilisinin başkasıyla sevişmiş olmasını kaldırabilecek insanlar vardır, "benden önce oldu nasılsa" deyip geçebilir. bunu yapamayacak olanlar da var. hadi bunu siktir ettim, sevgiliniz "eğlence" olsun diye yıllar önce 10 tanesini birden yemiş olabilir affedersiniz, eheh. siz de aynı boku yemiş olabilirsiniz, böyle efendime söyleyeyim "of etrafımda bissürü kız yea" tripleri, göt ellemeler, ağızlara vermeler falan.

ayşe arman'a kızıyorum da, 10 sene sonra gazetede "geçen gün yine sevişiyorum. kızım geldi, ona dert yandım. şimdi bu bamya pipiliyle uğraşıyorum, eskiden 10 tanesi birden üzerime boşa... ouuh..." yazacak insanlar olacak be. tehey.

***

velhasıl kelam, hepinizin, hepimizin amına koyayım. ölene kadar osbir çekicem, sırf şu iğrençliğiniz yüzünden.