bugün

balkonda çırılçıplak uyuyan çağdaş kız

evet efendim...

görenlerin küçük dilini yutup oracıkta boğulabileceği ve geceleri rüyasına girerek uykuda birtakım hormonlarının azizliğine uğratabilecek kadar ahlak dışı görüntüler sergileyen kız. abisi, babası, amcaları evde yatarken sivrisineklere bile aldırmayan, babasının ise kızının balkonda uyurken üstünü bile örtmeye ihtiyaç duymadığı yazık olan genç kız, kızlarımız. bunun gibi niceleri var.

hadi bana sövün gibi bir imaj yaratıyorum arkadaşlar. bunu bende biliyorum. yalnız bunlar hayatın gerçekleri, her daim görebiliriz böyle olayları yani. sonra siz de görüyorsunuz bunları arkadaşlar. biliyorum 'gene sallıyor göt, sakalına tükürdüğüm' falan deyip linç girişimi yapmak istiyorsunuz ama nafile.

zirveye falan bok gelirim açıkçası...

demin balkondaydım karşı balkonda bir yatak hazırlanıyordu. allah allah deyip şaşırdım. erkek falan uyuyacaksa hemen sopa çekerdim açıkçası. çünkü kız bacım falan çıkabiliyor balkona. böyle ahlaksız görüntülerle karşılaşırsa ben beylik tabancamı da alıp kurşuna dizebilirim tüm mahalleyi. o kadar da sinir sahibiyim he. herkes aklını başına devşirsin lan!

hülasa, yaklaşık beş dakika sonra başı açık bir kadın bana gülümseyip, yalandan ellerini yukarı kaldırarak tişörtünün sıyrılmasını sağladı ve;

'kızııııım hadi yaanee yatağını hazırladım gell bak sepserin burası. keşke beraber uyusaydık. hadi geceliğini giy de gel, ortam çok güsel yaa'

'yalnız sivrisineklere dikkat et he' dedi bana bakarak, az önce tüm vücudunu sergileyen kadın...

yaşı hafif mature falan yaşlarıydı. kadınları da anlamadım arkadaşlar. gayet çapsız olabiliyorlar bazen. bakın evli falan kocası içerde ama önce bana yavşaklık yaptı. şimdi de ayak çekiyor. kadın arkadaşlar varsa msnimi falan vereyim bana açıklasın şu işi ya. nasıl bir düşünce yapısı bu kadınlardaki?

neyse, kız geldi bana bakarak balkonda annesine gecelik giymeyeceğini, çıplak uyumak istediğini söyledi.
içerden ise babası ve amcaları gelerek uyusun kızım yah yah ne olur ki, biz sonuçta çağdaş bir aileyiz diyerek gülümsedi.

o gülümsedi ya, benim için bu dünyanın tüm ahlak kuralları o anda yıkılmıştı.

kendi kendime dedim ki; yahu hbbia karanlık bir odada kapkara bir kedi arıyorsun sen demek ki. hem de hiçbir kara kedi yok o odada...

şu sahur vakti ahlakımız için ağlayarak şu satırları girerken, burkulan yüreğimde kopan fırtınaları daha nasıl buraya dökebilirdim bilmiyorum.

hadi serçe hadi çırp kanatlarını da gidelim buradan.
yandan bakıyor sana namussuz bir kedi.
inan bende seninle gelmek istiyorum götürsen beni de yanında.
ne olur? taşıyamaz mısın bu sıradan adamı da yanında?