bugün

atatürk ile uyuşturulan ülke

küba da che ne ise maalesef atatürk te ülkemizde aynı şey olmaya başlamıştır. hatta küba da che yi sadece fidel ve yandaşları kullanırken, küba halkı samimi samimi severken ve izlerken, ülkemde atamı kullananların haddi hesabı yoktur.
hayatında nutuk dahi okumamış adamlarla doludur memleketim. atatürk ün ölümünden çok önce başlayan dejenere atatürkçülük maalesef tüm ülkeyi sarmıştır. tabii ki bunun sonucu olarak da samimiyetsiz vatanseverlerin karşısında hainler çığ gibi yığılmıştır.
bu ülkede atamızı mozolelerden, gençliğe hitabelerden, devlet daireleri ve işyerlerinin duvarlarından, okul kitaplarından, kısacası samimiyetsiz resmiliklerden yüreklere taşımanın zamanı gelmiştir. değme atatürk sevdalı görünenlerin atatürk ün idealleriyle bir alakası kalmamışsa iş ölü seviciliğe dönmüş demektir.
atam benim naciz vücudum elbet birgün toprak olacaktır demişken kimin haddinedir atatürk ölmedi yaftasını insanlara aşılamak. gençlere atatürk tek ve en büyük onun gibisi gelmedi gelmez demek kimin haddinedir. atatürk duysa idi bu zihinleri önce kendisi defederdi bu ülkeden. atam kendisini ve hayallerini aşacak bir nesil yetiştirmeyi hayal ederek can vermişken, kimse bu gençliği sözde atatürk sevgisi ile sınamasın lütfen. bu millet atam gibi yiğit evlatlarının rehberliğinde nice atatürk lere gebe bir milletdir. bu milleti tek evlada mahkum etmeye çabalayan statükocu zihinlere mücadele ettiklerini zannettikleri karanlıkların parçası olmaktan vazgeçmelerini önermekten başka çıkar yol göremiyoruz. atasının karşısına şikayete, ağlamaya, sızlanmaya, vaad etmeye çıkan bir nesil değil, başardım atam, hedeflerini daha da ileriye taşıdım atam, ülken muasır medeniyetlerin en büyüğü atam diyen, diyebilen bir nesil çıkartmanın derdinde olmalıyız.