bugün

sözlük yazarlarının itirafları

Benden adam olmaz lan. Valla bak. Zibil gelmişim zibil de giderim.
Bu gün ttnet faturam gelmiş. içine sıçtığımın kotasına dikkat ediyorum ama fatura gene kabarık. Dedim tüküreyim böyle aşkın ızdırabına. Acaba daha avantajlı ne vardır ne yoktur diye araştırmaya başladım. Ama öyle bi yerde oturuyorum ki ne kablo net ne uydu net hak getire. Hiçbir bok yok allahın siktir ettiği yerinde. Neyse sordum az çok alakalı bir arkadaşa. Sağolsun tam bir zibil olduğumu sufatıma vurdu. Şöyle ki:

J:hacı her ay her ay 50 kaat bayılasım yok bu ttnete yok mu bi çıkar yolu sınırsızdan ayrı.
X:olm kandır sizinkileri medeniyetin daha gelişmiş olduğu bir yere taşının.
J:lan 50 liranın tatavasını yapıyoruz neyle taşınacaz hıyar.
X:ee gir çalış o zaman bir yere çıkar paranı. Malak malak yatmakla olmuyor.
J:olmaz hacı alışmışım bir kere armut piş ağzıma düş sefil gibi.
X:senden hiçbir sikim olmaz jim. Bokun içindeki çekirdeği bile dolduramazsın sen.
J:haklısın...

Az çok biliyordum hıyarın teki olduğumu. Ama böyle adamın ağzına ağzına vurunca da ağır oluyor sözlük biliyor musun. Bu olayın üstüne önce kendimi vurmaya karar versem de akabinde bunun için henüz erken olduğuna kanaat getirdim. Bir müddet depresyona girip yatakta çikolata yemeği planlıyorum şimdilik. Sonra kendime çeki düzen vermem lazım. Öyle sefil bi herifim ki şu anasını siktiğimin entry'sini bile word'den yazıyorum. Net kopmuş gene.
Girmişim 20 yaşıma gitar çalmaktan başka hiçbir numaram yok ulan. Bakıyorum benim arkadaşlara hepsi üniversitede. Kimi ikinci dile kasıyor. Kimi stajda. Yakında çoluğu çocuğu olacak hepsinin jim hala üniversiteye hazırlanıyor. Askere giden gelen var lan. Ne pis bi herifmişim ben. Anama, babama yazık. Bir bok zannediyorlar beni. Allah kimseye benim gibi puşt vermesin.