bugün

telefonla konuşuyormuş gibi yapmak

evet küçükken başıma gelen hadiseye direk balıklama giriyorum *
eski sevgilimle çok gereksiz bi ortamda karşı karşıya geldik ** ortam buram buram ter kokuyor, kimisi burnunda maden arıyor, nere gidiyon abi boş yerimiz var diyen lavukların sesleri *, beyaz spor ayakkabılarımı boyamaya çalışan boyacı çocuklar her neyse ve en nihayetinde eski sevgilimle karşı karşıya geldiğimiz o ana geçelim.Ne yapacağımı bilemedim ilk anda, gereksiz bi panik oldu. * Elimi cebime attım telefon denk geldi direk elime, bir kaç saniye içinde aslında çalmayan telefonumu biri arıyormuş gibi kulağıma dayadım.Bir iki dakika kendimle muhabbet ettim telefonda. sonra büyük an geldi çattı. Ne mi oldu? Ne olcak başbakan alkışlar eşliğinden otobüsünden inmedi, telefonum çalmaya başladı amq, o saniye ekranlar maviyi, yüzüm kırmızıyı gösteriyordu hemen kendimi toparladım sayfayı yeniledim (bkz: f5) * karşımda olmayan kardeşime: kardeşim kapatıyorum kendine iyi bak görüşürüz başka arkadşım arıyor, arayı soğutmayalım dedim. * o an telefon halen kulağımda ve bangır bangır 50 cent in the clup çalıyor.Hiç bakmadan meşgule verdim arayan münasebetsizi.
siktiğimin boyacılardan en kara kuru olanıda
-abe bende o telefonun aynısı var, aynı abi aynı vallah billah aynı* konuşurken nasıl çalıyor?
-Benimki avrupadan geldi diye adamım diye cool bi cevap vereyim dedim.
-haa almancımısın abe diye karşılık verdi
- he alman satıyoz lazım mı la diyerekten, cevabı beklemeyerekten ve kafamı kaldırmayaraktan oradan usulca sıvıştım (bkz: arazi olmak)
eski sevgilim beni o mavi ekranımla birlikte gördü mü bilemiyorum kafamı pek kaldırıp etrafa bakmaya fırsat bulamadım.***