bugün

bu da böyle bir anımdır

yıllar yıllar önce okul yarım gün olmuştur, ve abazan ergenlerle ne yapacağuk ne yapacağuk diye şiveleşirken aklımıza, cebimizde ki paralara da güvenip(toplasan 30tl) okul yakınlarındaki nezih ve diğerlerine göre biraz daha modern, lüks bir cafe ye gitmek geldi. bok var sanki, yaptıklarımız çok farklıya saçma sapan sohbetlerde ağızlardan salyalar saşarak gülmeye yeni boyutlar getiriyoruz işte. her neyse kızlarla keşisiyorum ben ara sıra, tamam lan tamam yalan. etrafta kız falan yok. ortam nezih ama herkes abaza.

işte alışamadığımız bu ortamda, yani çayın 3 nargilenin 15 lira olduğu bu sikindirik cafe de konuşacak konuda bulamadığımızdan birbirimizle, birbirimizin en ufak huyuyla taşşak geçiyoruz. inanır mısın çocuğun çay kaşığıyla bile dalga geçtiler. tam bu sırada ortama bi renk gelsin diye, bi anımı anlatayım dedim ve;

- lan amuna koduklarım, geçen bu x lerle y cafeye gittik yedik içtik tamam mı
+ heee
- işte neyse bu z düştü ayağını burktu tamam mı. baktık yürüyemiyo sonra ben bi tekme attım kendine geldi gavat
+ (sessizlik)
- (sessizlik)
+ (sessizlik)
- işte bu da böyle bi anımdır!!!
+ puhahaha aşsashfaqgkgfvskjdfal HAHAHAHA
+%& hahahahahahahaeaepao bu da böyle anımdır ne lan? puhahaha
- lan mal öyle sessizlik oldu işte
+ hahahah lan ne mal adamsın...

ve aralıksın yarım saat, zaten konu bulup konuşamayan ergenler bununla taşşak geçmiştir...

benim kanaatim şöyle buyurur ki; siz siz olun sözlükte beğenilmeyen entrynin altında sempatik duran bu cümleyi gerçek hayatta fazla kullanmayın. göt olabilirsiniz. beni gibi. saatlerce. amına koyım.