bugün

inci sözlük

göründükleri kadar t.şşaklı olmayan oluşum.

yok ciddi ciddi yazacağım.

ilk başlarda ben dahil okuyan herkesi gülümseten, internetin bilinç altı dediğimiz bu oluşum, zamanla tadını kaçırmayı başarmıştır.

oldukça tehlikelidirler. çünkü bir kere organize olmayı öğrenmişlerdir. hele bu organize oluşum internet gibi "sanal" bir alemde olunca rahatlıkla değersiz hareket etmeyi marifetmiş gibi sürdürmeye devam edecektir.

kapatılabilir, sansüre uğrayabilir -kaldı ki sansüre karşıyız- ancak yeni bir isimle yeni bir yerde devam edeceklerdir.

içlerinden birinin başı yanabilir ama önemli değil çünkü onlar için ancak bir bütün söz konusudur. yani parça parça ve tekil olarak bir s.ke yaramazlar. harcanan da tekil olacağı için koy g.tüne gitsin diyeceklerdir.

medyada yer bulmaları hoşlarına gidiyor.

aslında çoğu iş güç sahibi ya da iş güç sahibi birinin çocuğu, kimi polis, kimi doktor, kimi mühendis, kimi .... kimi de bu meslekleri icraa edenlerin çocukları.

oto kontrolleri yok gibi ama aslında var, ciddi anlamda başlarına bela olacak kimselere küfr etmiyorlar. zaten asıl kimlikleri ile küfredemeyecek kadar cesur olmadıklarını hepimiz biliyoruz. onlar oyun oynadıklarını sanıyorlar ama değil. onlarda farkında küfrederken bile suya sabuna dokunmamaya gayret ediyorlar.

hakaret seviyeleri belli. ilkokulda çizgiden kız ve erkek resimleri yapılırdı biri diğerinin üzerinde "ondan sonra fatih eceyi öpüyo" denilir ve gülünürdü. ancak o kadaaa işte. daha fazlası yok.