bugün

skins

dizi tam bir zeki demirkubuz tarzındadır. hayatın içinden kopmuş gelmiş herkesin yaşadığı parçalar bulunmaktadır. diyaloglar günlük hayatta yaptığımız gibidir. 'fuck off, fucking' tadında. dizinin kişi üzerindeki etkisi ise yapmacık olmayışındandır. bir bakıyoruz taş gibi hatun, rezil rüsva olmuş sağda solda kusuyor. yada sağlam küfrediyor. kendinden çok emin oğlan çocuğu tamamen yalnız kalabiliyor.
pembe panjurlardan dibi gösteren bir dizi.
ilk 2 sezon da karakterlere alıştığınız için 3. sezonda bir bocalama yaşıyorsunuz. diziye baştan ısınamayıp tony' nin bir yerden çıkacağını hayal ediyorsunuz.

şu varki kesinlikle bir drama dizisi. çarpık ilişkiler, ailevi sorunlar hat saffada. hap, içki, ot iyice işlenmiş durumda.

müziklerine hasta olacağınızı garanti verebilirim.

bir de şu var tabii:
--spoiler--
freddie nasıl öldü lan öyle. şaştım kaldım bilgisayarın karşısında. dizideki tek 'iyi' (yani ailevi sorunları fazla olmayan, psikolojisi ötekilere nazaran iyi olan) karakterdi. 'tamam bu effy ile mutlu mesut yaşar' dediğimiz anda....demekki bu dizide iyiye yer yok abi. tony ile michelle içinde geçerli. tam iyi oldular. bu sefer okullar yüzünden tekrar ayrıldılar. ama fred... yok abi ya çok fena oldum lan cidden.
--spoiler--
yeter bu kadar. dağılın şimdi.