bugün

bilgin gökberk

hakkında bir dedikodu duyduğum spor adamı. spor adamı mı ? turist rehberinden spor adamı olmaz. biz bilgin abimiz diyelim.

dedikodu aynen şöyledir.

bilgin abimiz italya da yaşarken kız arkadaşı ile sırbistan a gezmeye giderler ama ceplerinde 5 kuruş paraları yoktur. ama bilgin abimiz sırbistan ın en büyük otellerinden birinde kalmaya karar verir parası olmamasına rağmen. neyse 2-3 gün sırbistanda kaldıktan sonra otelden ayrılma vakti gelir. bilgin abimiz receptiona ilerler. adamlara hiç parası olmadığını,bu oteli istanbul dan bildiğini o yüzden tercih ettiğini adamlara anlatır. parayı istanbul da ki şubesinden yatırabileceğini söyler. otel müdürü bilgin abimize siz bu yüzden bizi tercih etti iseniz biz sizden para talep etmiyoruz gibisinden bir laf söyler ve bilgin abimiz beleş tatilin tadına varır. *
not : hikaye içinde ayrıntılar tamamı ile aynı olmayabilir ama olayın iskeleti bu şekildedir.

ayrıca merak ediyorum acaba doğru mu bu olay diye.

bu arada geçenlerde yine bilgin abimizin programına denk geldim. en son 4 ay önce izlemiştim. en son izlediğimde johnnyturhan ve benim entrymi okumuştu programında. bize bunlar gerizekalı salak diye kaydırıyodu. * dedim bi bakayım nasıl ? değişme var mı ?
yok arkadaş nerde. adam aynı. telefon ile bağlananlara yapmadığını bırakmıyo. sürekli bi ezme çabaları. yan tarafta oturan elamanlarda aynı. keh keh gülüyolar her şeye.

geçen bir de ntvspor canlı yayınında denk geldim. mustafa denizli nin ayrılması hakkında yorum yapıyo. yorumdan bi kesit ;
--spoiler--
acaba ben milliyetten ayrıldım diye o da beşiktaş dan mı ayrıldı diye espiri falan yapmıştım.
--spoiler--
dedi ama kimse gülmedi kendinden başka. son şakasını yaptı telefon bağlantısından aldılar. sayın gökberk biz size dönücen lütfen hattan ayrılmayın dediler ama bi daha dönmediler.* sanırım telefonda üstüne geldiği insanların ahı tuttu.

son olarak bilgin abicim bence saçlarını sağa tara. *