bugün

gaziosmanpaşa

kötü yönetimi idüzensiz şehir planlaması,yetersiz altyapısı ile bizleri istanbul dan nefret ettiren ilçedir.
aslında gelişmişlik olarak çok da geride sayılmaz bu ilçe.ancak duopol yapısı ile sizi deli edebilir.bazı yerlerinde çankırılılıar,bazı yerlerine sivaslılar bazı yerlerinede göçmen vatandaşlar yerleşmiş ve beylik gibi birşey kurmuşlardır.
4-5 yıl önce büyük bir heyecanla sultanciftligi-vezneciler tramway inşaatına başlanmıştır.ama öyle rezil öyle salak bir yönetim yüzünden hala bitirilememiş,hatta en az 2 sene daha süreye ihtiyacı olan yerdir.insanların bu kadar aşagılanmaya hakkı yoktur.en çok sinirimi bozan şeyde bir yetkilinin durumu izah edememesi,yada bizim bir yetkiliye ulaşamamız.
artık beni şehirden uzaklaştırma boyutuna getirmiştir bu semt ve yol çalışmaları.şimdi anlatacaklarımı durumu daha güzel açıklayacaktır.
sabah 6:30 da kalkıyorsunuz,üniversitede okuyorsunuz ve hergün göztepe ye gitmek zorundasınız.saat 7:00 da yola çıkıyorsunuz,saat 08:00 ve siz sadece 2 veya 3 km yok katettiniz otobüste.trafik o kadar kötü.aslında araç sayısında bir artış yok.yol tramway yüzünden tek şerit.hele ışıklarda tam kaos.
alternatif yollar deniyorsunuz,ama yok olmuyor bütün yollar dolu be kardeşim.o yolu nasıl 2 saatte gidebilirim diye kafa yoruyosunuz,ama bu 3 bilinmeyenli bir denklemi çözmekten daha zor.
megaköy istanbulumuzda bu semte benzeye daha birçok yer var.en iyisi eskişehir,bursa,kocaeli,denizli,edirne v.b batıdan ve istanbul dan kopmadan yaşayabileceginiz biryerde iş bulmak,üniversite okumak ve orada ikamet etmektir kanımca.canınız sıkıldıgında atlarsınız arabaya otobüse basarsınız otobandan gelirsiniz bu şehre.