bugün

pelin batu

http://www.habersahifesi....batuya_bu_defa_ninni.html
şu videodaki gevrek sırıtışından sonra kendisine daha da antipati duymaya başladığım, siyasetten ucundan kıyısından anlayan, cebi dolu, kolejli tırt muhalif.

kocaman kocaman profesörlerin katıldığı tarihin arka odası gibi bir programda bu bayanın varlık sebebi nedir çözebilmiş değilim. kanımca yapımcılar tarafından süs çiçeği olarak düşünülmüş. bir tane de kofti entelektüel çıkaralım program şık gözüksün gibi bir mantık.

ağzını büzüm büzüm büzerek çıkarttığı argumancıklar az çok mürekkep yalamış bir insana komik gelecektir ki murat bardakçı'nın müdehaleleri bunu ispatlar nitelikte. insanları dinlemeden kof bir ego savaşı yaşıyor.
"kim daha çok şey biliyor?" öyle bir kafa.
zaten götü rahat "vay 12 eylül şöyle", "vuy sosyalizm beyle" diye atıp tutması çok absürd oluyor. kafayı teori bombardımanına tutmuş, pratikten bihaber. istanbul'un en nezih semtlerinde güllüşah gibi yetiştireleceksin sonra ibo gibi gariban edebiyatından nemalanacaksın. arkadaş vallah gülerler. iki tane 17lik ergende kendisiyle aynı minvalde tartışabilir muhtemelen.

*birde böyle ingilizce kelimeleri yuvarlaya yuvarlaya söylemesi, bak nasılda ana dilim gibi konuşuyorum edası yok mu of deli oluyorum sözlük.
*periyodik olarak ermenistan'a da gidiyor aman da aman.
*tamam pelin uyu artık ikna olduk marjinalsin, duyarlısın. ama çıkma karşıma alıcam ayağımın altına.