championship manager

-kamuoyuna duyurudur-

sayın başkanım,degerli basın mensupları, büyük a.c.milan taraftarı,

gün itibariyle görevde 19. yılımı doldurmus bulunuyorum. bu süre icinde hep birlikte rüya denilebilecek başarılara imza attık. 25 den fazlası uluslararası arenada olmak üzere toplam 64 kupa kazandık, seria a da 10 kez üst üste şampiyon olan ilk takım olduk ve bugun bu zincir yeni bir halka eklenmek üzere önümüzdeki sezonu beklemektedir. bütçe olarak tüm rakiplerimizin çok üzerine çıktık ve gün itibariyle 250 milyon dolar nakit transfer bütçemiz bulunmaktadır. geride bıraktığımız sezonlarda gerek sportif gerekse mali açıdan en yakın rakibimizin kat kat üzerine çıkmış bulunuyoruz. bu periyotta sürekli arkamda duran sayın başkanımıza ve yönetim kurulumuza ve tabii ki bizden desteğini hiçbir zaman esirgemeyen büyük a.c.milan taraftarına tekrardan teşekkürü bir borç biliyorum.

ama artık dünyanın en saygın kulübünü yönetmekten çok yorulmuş bulunmaktayım. bu uzun yıllar boyunca kendime ve aileme zaman ayıramadım, sosyal hayatım çok azaldı ve büyük stresten dolayı saglıgımı kaybettim. bu yükü bir sezon daha kaldıracak gücü kendimde bulamamaktayım. bugün kazandığımız son şampiyonlar ligi kupasından sonra a.c.milan kulübündeki misyonumu tamamladığıma inanıyor ve görevimden istifa ediyorum.

a.c.milan kulübü benden sonra da tıpkı 19 yıl önceki gibi dünyanın en büyük kulübü olmaya devam edecektir.a.c.milan'ın başarısı kişilere bağlı değildir.inanıyorum ki yerime geçecek kişi de benim devrettiğim bayrağı layıkıyla taşıyacak ve kulübü dahada yukarılara taşıyacaktır.

hayatımın en güzel günlerini geçirdiğim a.c.milan camiasını bundan sonra da hiç unutmayacağım. camiamızın tüm fertlerine tekrar teşekkür ediyorum ve tüm kamuoyuna saygılarımı sunuyorum.

Jupp Derwall
a.c.milan manager

tanım: bu açıklamayı haber ajanslarına göndermek istememi sağlayan oyun*