bugün

23 ocak 2010 darbelere karşı 70 milyon yürüyoruz

yuruyen yurusun, yurumeyen keyfine baksin kardesim. adi cumhuriyet olan mitingler yapilirken nasil herkes kendi tepkisini ozgurce dile getirdiyse burada da bal gibi getirebilir. ortada kaypak turk medyasinin bile artik gormezden gelemedigi, butun uluslararasi haberajanslarinin takibinde olan cumhuriyet tarihindeki en buyuk aklama ya da suclanilanlar icin aklanma ile neticelenecek olan bir dava var. Bu davanin iddianamesinde donemin Genel kurmay baskaninin dahi tasdik ettigi bir takim darbe planlari var. Kendi milletini coluk cocuk ayirt etmeden* kiyma gibi korkunc hazirliklarin yapildigi teshisi var.
Asil adina darbeye karsi cumhuriyet mitingi denilmeyi hak eden bir yuruyus planlaniyor. Birileri de kalkip insanlik olcusune sigmayacak sekilde cehenneme gidinvari sozler sarfediyor.
AKP'yi sevmeyebilirsin, RTE'den nefret edebilirsin ama bunlara olan kinin hakikatleri gormeni perdeleyecek kadar seni esir etmisse bu senin zavalliligindir.
Bir taneniz cikip yigitce; yahu bu yapilanlar iyi olsa bile AKP'nin iktidarinda bunlarin yurutuluyor olmasini hazmedemiyorum, AKP'nin dayadigi merdivenle cennete* gitmektense TSK'nin dayadigi merdivenle niyazi* olmayi yeglerim. Dese ben de hurmette kusur etmemek adina canhiras mucadele verecegim ama yok. O yigitlik yok. Bir Canan Aritman* kadar olamadiniz...