bugün

uludağ sözlük troll sendikası

(bkz: uludağ sözlük troll yazarlar kulübü)

yakın bir zamanda kurulması farz olan sendika.

sözlükte bu kadar troll yazar varsa haklarını da aramalılar. artık yok öyle bedavaya başlık sıçmak, zall efendi kendine gel. her birine maaş dağıtılacak bu çocukların. gece demeden gündüz demeden beyin çeperlerini zorluyor yavrucaklar. yazık değil mi? reklam gelirlerinden üçer beşer dağıt bunlara. hatta bazılarının elinden tut, ne bileyim hatunlara falan götür. ferahlasın elemanlar, rahatlasınlar. zira bir sekmede redtube, diğer sekmede uludağ sözlük açıp nete giriyorlar. yazık enerjileri tükeniyor canların.

sonra aylık toplantılar düzenleyin, periyodik zamanlarda birbirinizle fikir alışverişinde bulunun. nasıl daha iğrenç olunabilir, artık ne yazsak da işin bokunu çıkarsak, şöyle başlıklar açılırsa daha dikkat çekici olur gibilerinden. ayrıca bu çocukları sakın uçurma tamam mı? uçursan da siliyormuş gibi yap, aynı nickin bir benzeriyle geri al sözlüğe. üç entry girip yazar olabilsinler. rahat rahat sıçsınlar.

nasıl olsa aranızdaki karşılıklı bir çıkar ilişkisi değil mi? troll olmazsa sol frame coşmaz, sol frame coşmazsa da reklam gelmez. seviyeymiş, imlaymış, formatmış hak getire. onun da yazma özgürlüğü var değil mi? dostlar alışverişte görsün bizleri.

alışveriş demişken hödöfone reklam teklif etti hacu. iyi prim yaptı lan sözlük. hadi yine iyisiniz.