bugün

allah ı reddediyorum

ne söylediğini bile bilemeyen kişi ifadesi.

yazdığı üç beş satır yazarın. (nikini bile unutttum.) ama o kadar çok hata var ki.

emanet edilen kainat demiş mesela. e üst tarafta da varlığından şüphe etmediğin bir yaratıcıdan bahsediyorsun. burada şu önemli kim kime emanet etmiş kainatı. kendi yarattığını kendine mi!! eğer öyleyse ilginç.

liderlik vasfı yok demiş. haşa allah ın oyle bir iddiasını hiç bir kutsal kitapta görmedim. ben sizin liderinizim beni takip edin dememiş. rehber olarak peygamber kitap göndermiş lekum dinikum veliyidin (inananların dini inananlara inanmayanların inanmayanlara) demiştir. sana bu entry i girecek reddetmene sebep olacak cüzi (sınırlı) irade vermiştir.
reddedersin takdir senin inanan biri olarak üzülsem de inandığını bildiğim için en azından şirk koşmadığın için günahkar olursun ama isyan etmek yak beni demek ne mantığa gelir anlamadım.

kainatı mükemmel bir düzen içinde yaratmıştır. çözmek için milyonlarımızı harcıyoruz hacım kıyamete kadar da devam edecek. bu mükemmelik insan eliyle üretilen hiç bir şeyde yok. microsoft demişsin kaç yüz hata çıkıyor bir ürününde. kullandığın bilgisayara bak kaç tane format attın hacım. ben da ah dünyaya format atıldığını duymadım.

reddetmek kolay zaten. her şeyde oyle. şimdi reddedersin yarın inanırsın bunu sen de bilemezsin ben de. ama yaratıcı yine rahmetini esirgemeyecektir.

ben de senin gibi teşekkür ediyorum * allah a.