bugün

jennifer s body

--spoiler--
bildiğin teen slasher filmidir. ama bunun bir farkı vardır ki o da megan fox! film jennifer'ın, yani megan ablamızın, içerisinde the oc dizisinden seth olarak tanıdığımız adam brodynin de bulunduğu bir rock grubu tarafından şeytani ayin için kaçırılması ve jennifer ablamızın onlara bakireyim diye yalan söylemesiyle, ayin sonucunda şeytanın megan ablamızın o daş bedenini ve ruhunu ele geçirmesini anlatıyor.
şeytani karaktere ve güçlere sahip olan jennifer okuldaki erkekleri öldürmeye ve yemeye başlıyor ki bu onu herkesin görmek istediği güzelliğe kavuşturuyor. bunların farkında olan kankisi needy (isme bak!/?/?) ise ona engel olmaya çalışır. sevgilisi ona inanmaz. jennifer önce tounge job yapıp sonra midelerini deştiği (içlerinde en çok ahmede üzüldüm) erkeklere şanslı! chip'i de ekler (you fucking lucky bastard.) needy sevgilisinin intikamını almakta gecikmez. megan ablamız ölür ve biz yas tutarken film biter. filmin öyküsü kısaca bu.

ilk baktığınızda klasik, klişe bir teen slasher gibi gözüken film hakikaten de klasik, klişe bir fucking bloody teen slasher! filmin tek güzel yanı megan fox. ama filmde megan ablamızın vücudunu sergilemesine kızmıyorsunuz.
çünkü ortada ele gelir bir senaryo yok. filmin izleyici kitlesinin yüzde doksanı sınır tanımayan abazanlar örgütüne üye olduğu için senayoyu sallayan da yok. megan fox benim de içinde olduğum bu izleyici kitlesininin gözünü doyuracak kadar çeşitli pozisyonlarda dehşet ül vahşet vücudunu sergilemekte("oyşşşş" dediğinizi duyar gibiyim.) bu da beni ziyadesiyle azdı.. öhöm öhöm memnun etti yani.

tavsiyem sinemaya gitmeyin. değmez! "benim amacım sadece meganı görmek. bunun için fizanın arka sokaklarına kadar giderim" diyorsanız izleyin ama sinemada değil evinizde izleyin derim. rivne hollywood'tan bildirdi....
--spoiler--