bugün

vehbi koç

yaradanına kavu$mu$ olmasına, hatta muhtemelen külliyen toprak olmu$ olmasına rağmen hala beni rahatsız etmeye devam eden merhum. geceleri filan aklıma dü$üyor mütemadiyen. aklıma dü$üyor dediysem öyle değil lan. hemen deği$ti bakı$ları bak hele $unlara. koskoca adamın nesi aklıma dü$sün lan benim? nekrofili ney bilmem ben. dümdüz bir adamım diyorum. straight diyorsunuz siz. neyse bir laf etmi$ bu bey amca fi tarihinde neymi$ i$te 'ya kimsenin yapmadığı bir i$i yapacaksın, ya da herkesin yaptığının en iyisini yapacaksın' diye. tamam güzel laf, didaktik, dinamik, tecrübe dolu, genç gazlayıcı bi mesaj filan ama önüne gelenin ağzında sakızlı gaymaklı kabak datlısı oldu ulan caanım aforizma.
bu da kafa be karde$im, susun artık, tekrar-u ahsenini sikeyim, yeter.

nerde ba$arısızlık abidesi, tuttuğu elinde kalmı$, paçasından yakasından cenabetlik akan bir dürrük var, bu laf ağzında it oğlu itin.
insaniyetli zamanına geliyor bazen insanın biliyo musun. kendini kurtarsın, alsın yürüsün niyetiyle alıyorsun kar$ına ' bak oğlum siktirtme bankasını, kapesesini. $öyle $öyle imkanların var, kimsede yok bu imkanlar, ufakdan ba$la, ilerde iyi egmek yedirecek bu sektör, hem kendi i$in olur la, el oğluna müdana etmezsin filan diye konu$uyorsun. oturduğu yerden dudağın sol tarafıyla bıyık altı bıyık altı gülerek doğruluyor yav$ak:

'baba iyi diyorsun da ortam çok kötü, çeşme ba$ları hep tutulmu$. hem o dediğin i$i yapan dolusuynan adam var piyasada. bizi bırakmazlar. hem ne demi$ vehbi koç: ya kimsenin yapmadığı bir i$i yapacaksın, ya da..

-dündar..
-ya da herkesin yaptığ.. he ne oldu?
-dündar, çe$me ba$ını sikeyim evladım, kli$eni, külliyatını sikeyim çocuğum.

sus.