bugün

uludağ sözlük

bu entry bol bol ironi, itiraf, sinir, küfür, ibnelik, pişmanlık, sükunet, banadokunmayanyılanbinyılyaşasıncılık, siyaset, spor, mistisizm, gol pozisyonu, çığlık, yalan dolan, moda, pornografi, gerçek, hayvan sevgisi ve alkol içermektedir. aynı zamanda da sözlükteki son entrymdir sikinde olmasa da.

uludağsözlük, türkiye nin en önemli anket ve forum sitesidir. merak ettiğin bir konu mu var ? aç başlığı aydınlan. sözlük olarak değerlendirmek gerekirse her geçen gün artan sayıdaki trollü ile din, siyaset, spor ve seks üzerine sınırsızca saçmalama özgürlüğü sunan bir platformdur ve tam bir bakınız cennetidir. bilgi arayanlara ben diyeyim nanik yapan sen de nah çeken bir yapıdadır sözlük. bir başlığın içindeki yüzlerce entryden ikisi bilemedin üçü cüzi miktarda bilgi içerir. bu sözlükte hatırı sayılır sayıda ve mükemmel içerikli entrylere sahip olmasam da hatırı sayılır bir süredir bulunuyorum. doğal olarak her geçen gün nereye gittiğini çok iyi gördüğümü düşünüyorum ve artık burada zaman geçirmenin hiç bir yararı olmadığını düşünüyorum.
yeni gelecek arkadaşlara tavsiyem : içinde bir anketçi ruhu taşımıyorsan; din konusunda sınırsız saçmalama yeteneğini kendinde bulmuyorsan; hagi yi büyük ihtimal babanın kucağında izlemiş olacaksın ama hagi, alex ve arda yı karşılaştırabilme kapasiten yoksa; fethullah gülen, atatürk ve tayyip erdoğan hakkında başlıklar açıp polemik yaratamayacaksan; zaman, taraf, yeni şafak vb. gazetelerinin kuranı kerim in değişmemiş olduğu gerçeği kadar gerçek haberler yazdığını bilmiyorsan; türk silahlı kuvvetlerinin orantısız güç kullandığını, atış talimi yapar gibi sivil vurduğunu gören gözlere sahip değilsen; abdullah gül ün george clooney den yakışıklı olduğunu kabullenemiyorsan; günlük hayatında yaşadığın her anı sözlükle paylaşamayacak durumdaysan; günde 2 ve daha üstü tespit yapamıyorsan; che tshirtün yoksa veya en az bir kere che tshirtü görmediysen; kenan evren in ülkenin kalkınmasındaki en büyük engel olduğunu anlayamıyorsan; hıncal uluç tan daha iyi spor, engin ardıç ve yılmaz özdil den daha iyi siyaset yorumu yapabildiğini bilmiyorsan; ntvspor da rıdvan dilmen in söyledikleri sana saçma gelmiyorsa; cem yılmaz dan daha komik olduğunu hala farkedemediysen; kanal d dizilerini ve kurtlar vadisi ni takip etmiyorsan, ediyorsan da gördüğün memeleri karşılaştıramıyorsan; mastürbasyon yaparken hayal ettiklerini sol framee taşımaktan çekiniyorsan; burayı blog sayfası gibi kullanamayacaksan; sözlükte formata uymak zorunda olduğunu düşünüyorsan yanlış yerdesin. yol yakınken dön.