bugün

ayrılığın kazananı olmaya çalışmak

seviyorsun onu. onun seni sevdiğinden çok daha fazla. gün geliyor ve bir ay boyunca aldatıldığını keriz yerine konulduğunu öğreniyorsun. ve bir tek açıklama yapmadan o malum söz öbeği geliyor sanki çok haklıymış gibi bir de ; siktir git.

başınızdan aşşagı kaynar sular dökülür. zira söz yüzüğü alacak zamanda böyle bir şekilde ayrılmışsınızdır. üstelik doğum gününüzde.
bir kaç gün geçer üstünden. bir ara konuşalım durumu anlatayım der size. gel görüşelim deme cesaretiniz vardır çünkü hala onu köpek gibi seviyorsunuzdur. ama nitekim o kocaman kıçını kaldırıpta heykel taraflarına gelecek enerjiyi kendisinde bulamıyordur. ne hikmetse bu konuşmayı yaptığınız günün akşamında özlem tekin konserinden çıkışta görürsünüz onu. sizi görür ve kafasını çevirir. sanki onca güzel anıyı birlikte yaşamamış, birlikte gülmemiş, sizin gözyaşlarınıza ortak olmamış gibi.. bir yabancı gibi. hayatınızın belli bir döneminde size eşlik etmemiş, çok dışardan bir yabancı gibi. kafasını çevirir. o an beyninizden geçen şu olur ; bitmiş.
ağlamamak için bol bol kahkaha atma numaraları, insanlara 'aman ne olmuş gittiyse gitti bittiyse bitti' imajı vermeye calısan dik duran bir gövde, herkese 'ohoo o kim ya tanımıyorum ben onu' diyen bir bünye ile dolu günler sizi bekliyordur artık. hatta ve hatta facebook'a msn'e ''sen ne yaparsan yap ben yeni ilişki arıyorum üzülmedim ayaktayım yıkılmadım '' ana temalı iletiler, nickler yazmaya başlayacaksınızdır.

bütün bunların esas noktası: benim canım çok yanıyor ama bu durumdan haberdar olmayacaksın imajı vermektir. ve buna da ayrılığın kazananı olmaya çalışmak denir.