bugün

boks

antremani en zor olan sporlardandir. en babayigit adama bile 5dk araliksiz yumruk attirin kendi kendine nakavt olacaktir. kosu, ip atlama, agirlik, mekik, kum torbasi, kombine yumruk calismasi ve seri yumruklar en temel olan ve her seferinda arka arkaya yapilan calismalardir. ringe cikmadan saglam bir antreman adami zaten yere serer.
ayrica insanin kendini gelistirmesi icin gotunun sikismasi lazimdir ki, bu hipoteze dayanarak en hizli gelistirilen sporlardandir. ringe cikinca kendinden bile beklemeyecegin refleksleri ve kuvveti gosterip sasirirsin cunku daha otesi yoktur artik er meydanindasindir. tabi karsinin yumrugunu yiyince de aslinda bi bok olmadigini anlayip 2 kat zorlarsin kendini.
her boks macinin ertesi sabahi yataktan uyanmak; agrilarla ve bir iki sisikle 2-3 gun rahat yuruyememek insana acayip bir haz yasatir. en iyi arkadasinla cikarsin ringe birbirinizin azina sicarsiniz ve kolkola inersiniz ringden gunlerce macin kritigini yaparsiniz sanki daha da yakinlasmissindir arkadasinla. boks yaparken insan kendini bulutlarda yuruyormus gibi hisseder ve pamuk gibi bir adam oluverirsin. boksda zayif ve gucsuz insanlarada yer vardir sadece disiplinsiz ve aptal olan insanlara yer yoktur. boks dayak atmak degildir boks disiplindir e tabi en cokta dayak yemektir.