bugün

yer yarılsa da içine girsem denilen anlar

yaş 14. hızlı metalci olduğum zamanlar. ne akadar asiyim bilemezsin sözlük. arkadaşım var bi tane, ismine b diyelim.
onun yakından akrabası, benim de uzaktan tanıştığım bi kızvar. ona da m diyelim. o zamanlar bu kıza mal gibi aşığım. m de metalci o zamanlar tabi.

o gün kötü bi haber gelir.m nin babası ölmüştür. b bütün gün üzgün, biz de teselli ediyoruz. akşam dışarı çıkılacaktır ve m nin annesi, kızı ortamdan biraz uzaklaşsın diye onu da b nin yanında göndermiştir. leni denen mal da evde onları beklemektedir. o gün de tesadüf benim babamın doğumgünü. asiyiz ya. konuşmuyoruz. doğumgününü kutlamıyorum. muhatap olmuyorum babayla. para da istemiyorum.(lan ne eve giriş çıkışıma, ne de harcadığım paraya karışırdı halbuki)

b ve m geliyor. zile basıyor. mye ne kadar asi, çılgın ve hızlı bir metalci olduğumu göstermek için en metalci tişörtümü, en pis kotumu giyip aşağı iniyorum. yola koyuluyoruz. m bana hatır soruyor. heycanın verdiği o mallıkla ne diyorum ben?

- ya sorma ya bizim babaya da ifrit oldum. adamın doğumgünüydü bugün. kutlamadım diye herif bana bi tafra ki sorma. para bile vermedi deyyus.

lan kızın sabah babası ölmüş ve ben neler diyorum. o sırada bnin inip kalkan kaşlarıyla aklıma geliyo ve yer yarılsa da içine girsem diyorum. allahım iyi ki büyümüşüm.