bugün

28 mart 2009 ispanya türkiye maçı

demek amansiz olmak yetmiyormus bu maci kazanmak icin. demek ki eli kolu sacma sapan hareketlerle ileri geri goturmekle, makara hareketi yapip kasi gozu oynatmakla, kadir inanir tripleriyle idman yaptirmakla olmuyormus.

kabul etmek lazim turkler futbolda cok iyi degil. dunyanin sonu degil yahu kabullenelim artik bunu. bakmayin siz her yil sampiyonlar liginde ilk 3'e en az 2 takim sokuyormusuz gibi, her 2 dunya kupasindan birini biz aliyormusuz gibi, futbolun ulke ekonomisine turizmden daha cok katkisi oluyormus gibi davrandigimiza. tam aksine pakistan'dan biraz daha iyiyiz bu sporda ama bir turlu kabullenemiyoruz.

neyse, zaten bunun artik geri donusu yok. hasbel kader 60 sene icinde alinmis bir dunya 3.lugu ile bu umitler bir 100 sene daha yesil kalir.

yuru be turkiye futbol milli takimi... her firsatta milyonlar doken sponsorlarinla, bahiscilerinle, issiz gucsuz fanatiklerinle, yaratici reklam filmlerinle kim tutar seni? hicbir basarin yokken bile bu kadar el ustundesin kim bilir bir kupa kaldirsan ne olacak memlekette!?