bugün

amansız ol

(bir sürü x 10 bin) tl maaş alıp, plazalarda denize nazır ofisinde ne bok yediğini bilmediğimiz, gizemli işler yapan, vasat altı futbolculuk kariyerini noktalayıp bu camiadan ayrılma, yok olma erdemini gösterememiş kaba saba, nadan, nobran, hödük bir teknik adamın en az kendi işinde olduğu kadar başarısız oyunculuğuyla bok ettiği reklamın sloganı olarak seçilmiş amansız ol.

amansız olmasına amansız olalım da hodja şimdiye kadar kart görmekten başka ne işe yaradı bu hırçınlık? fatih tipi asabiyet ile futbol icra etmeye çalışan bir yeni nesil geldi yeşil sahalara. orta sahadan şut çekti bu aymaz bilgisiz cahil sinirli çocuklar. ama meşin yuvarlak hep bizim götümüze götümüze... ah çok pardon... kalemize kalemize girdi!

neyse, bir bok yemediği, hiçbir başarısı olmadığı halde bu zavallı halkın ezildiği bu zavallı ülkede bir sürü para kazanıp "nike" gibi bir markanın reklamlarında oynatılacak kadar bir yerlere ittire kaktıra getirilen değersiz insanların yarattığı tinsel morfozların arkasında kalan vortexlerde düşen uçakların sağ kurtulan değerli yolcularına sesleniyorum buradan;

türk futbolu değersizdir!
türk futbolcusu başarısızdır!
futbol türkler'in işi değildir!

boşverin golü, tacı, off-side'ı... işinize bakın, ilime bakın, irfana bakın... istikbale bakın, göklere bakın... sanata bakın, hayat damarlarınıza bakın!

brezilyalı olsak neyse diyeceğim de... yok dayı, renk tutmuyor, dişler az beyaz kalıyor.