bugün

yüzüklerin efendisi serisini seven ılık erkek

Kendilerine erkek demeye bin şahit lazım olan erkektir. Gözümde lgbt onur yürüyüşüne sütyen ile katılan godoştan bir farkı yoktur. Gerçi tam olarak polise atarlanan yeşil kafa vardı , bu filmi seven azizim direkt o elemandır. Gitsin fındıksaze çapa arasında tezgah açsın.

Azizim gerçek erkek realisttir. Hayalgücü gelişmemiştir. Ayakları yere basar. Hayali şeylerle uğraşmaz, zaman harcamaz. Böyle hayali safsataları kendine zul görür. Kadınlar hayalperesttir. Akılları bir karış havadadır. Atalarımızın dediği gibi , yanlış hatırlamıyorsam atatürk'ün " saçı olanın aklı olmaz" gibisinden bir özdeyişi vardır. Neyse konumuz bu değil. Böyle boş işlere ancak kadınlar ya da vurdurmaya meyilli erkekler zaman harcar.

Şimdi biraz işlerim var. Sonra size sam ile frodo diğer iki hobbit ile yaptıkları grup seksi ..gandalf'ın şu yolgezer denen adamı nasıl metrisi yaptığını, cücelerin nasıl blowjob kölesi yapıldığını , arven denen kezbanın nasıl iflah olmaz travesti olduğunu , amcasını frodo'yu nasıl trol hikayelerle kandırıp istismar ettiğini , ayrıntılarıyla açıklayacağım.

Film izlemek yerine biraz kitap okumuş olsaydınız , anlardınız.