bugün

akparti olmasaydı türkiye şu an nerede olurdu

her gece kendi kendime sorduğum, kafamı allak bullak eden ve beni korkuların soğuk koynuna atan bir soru. akp iktidarında başımıza gelen güzel şeylerin farkında olan ve "o olmasaydı" halımız nice olurdu diyen her bireyin şükretmek amacı ile günde beş kere kendisine sorması gereken aykırı bir sual.

bundan 20 yıl öncesini hayal meyal hatırlamaktayım. ekonomi perişan, terör zirvede ve en önemlisi dış düşmanlarımız "ne zaman girsek yahu şu ülkeye" diye içlerinden geçirmekte. ama sonra? sonra bir ışık yükseldi ülkemizden gökyüzüne. halkın arasından gelen bir adam tüm halkı kurtaracağına yemin etmiş gibiydi. sonra tüm zorluklara ve ayak bağlarına karşı koydu ve halkını kurtardı. destansı bir zaferdi onunki ve tüm dünya artık türkiye'nin ne kadar güçlü olduğunun farkındaydı.

akp olmasaydı ne mi olurdu? bence bunun cevabını hepiniz biliyorsunuz. tek sorun bazılarımızın gerçekleri söyleyecek cesaretinin olmaması. unutmayın azizim, bu ülkede iyi bir şey yapan kişiler cezasız kalmaz. aynen başbakanımızın dediği gibi! durmak yok yola devam... tüm özgürlükler sizinle olsun.