bugün

tc yi atatürk değil ingiliz ve yahudiler kurmuştur

Şimdi bir defa bunların hepsi koca bir safsata.

Anlatılanın tam tersine bu masalları milli mücadele döneminden itibaren ingilizler uydurmuştur.

Bu yalanı dolanı yaymak için adamlar tutmuş, fonlamışlardır.

Fonlanan bu ajanlar zamanla oy konsolidasyonu için belli cenahlarca büyük din alimi olarak pazarlanmıştır.

Esasında fethullahından tut da iskilipli atıf’a, şeyh pir kadir’e kadar bütün bu adamlar öncelikle doğu’nun işgali, akabinde soğuk savaş sırasında komünizmle mücadele için kullanılmıştır.

Herhangi bir konuda haklı olamayacak olan bu adamlar kendilerinden de cahil putperest eser miktarda köylü tarafından ciddiye alınmışlardır ama bu vasıfsız varandaşlar dışında hiçbir zaman halk desteği bulamamışlardır.

Hepsinin sonunda ciddi yapılanma ve gizli servis desteğiyle fethullah bunların güçlendiklerinde ne kadar tehlikeli, ne kadar vicdansız olabileceğini göstermiştir.

Mustafa kemal atatürk en büyük milli kahramanımızdır. Bir savaş dehası, uygarlık ve kalkınma timsalidir, aynı zamanda her daim osmanlı’nın yetiştirdiği en entelektüel ve gurur duyulası subaylardan biridir.

Zaman zaman osmanlı’da da din üzerinden çatlak sesler ve isyanlar çıkartılmaya çalışılmış, sonu da oldukça kanlı ve sert şekilde bitmiştir.

Ezcümle, bizim düşmanımız israil falan değil. israil bir gün olsun türkiye cumhuriyeti’ni satmamıştır. Terör devleti olarak niteleyip nitelememek size kalmış bir şeydir. Bana göre hiçbir devlet veya hükümet sırf müslüman diye muteber sayılamaz.

Filistin ve suriye dahil.