bugün

dengeler biri olmak

muazzam güzellikte bir dizi mi yoksa uzun süredir bu tatta bir şey seyretmediğimden mi beni büyüledi bilmiyorum ama 2 günde 2şer defa izledim ilk bölümlerini müthiş tat aldım ve çok gerçekçi her şey öyle planlar bilmem neler yok gidiyorlar vuruyolar

dikkat spoiler!
dizinin başında ateşin yanındaki kürt adamın bacağının durumundan muhtemelen gazi olduğu anlaşılan adamı ilk gördüğünde onu süzme şekline kadar düşünülmüş çok hoşuma gitti.

edit : 3. bölümü az önce izledim bu bölüm biraz traş olmuş inşallah devamında mevzular ilk 2 bölümde olduğu gibi hız kesmeden ilerler.
bir de senaryodaki şu noktayı anlamadım. ilyasın oğlunu kaçırmışsınız ve sabaha karşı ilyasın oğlunu kurtartıp sizin dostlarınızı öldürttüğünü varsayarak hiddetleniyorsunuz ama iş için icazet istemeye yanına gidiyosunuz? bu nasıl oluyo hiç demiyo musunuz gece biz bu adamın oğlunu kaldırdık da pusu kurup mermi manyağı yaptılar şimdi hasımız diye? tamam ilyasgil durumdan haberdar değil oğlunun da ellerinden kurtulması tesadüfen oldu ama ateş bunu bilmiyor ki ateşin sandığı ilyasların bu eylemi yaptığı.