bugün

cübbeli ahmet in seks kasedinin çıkması

Evet ben de birini sikti diye aaaaaaooovvv diyen taraftayım. Hatta videoyu izlerken wowowow haram dediğim de oldu.
Neden mi?

Çünkü hizmet ettiği dini tarikat müthiş bir gücü elinde barındırıyor. Yurtdışı-yurtiçi, bir çok hissettirilmeden (çoğunlukla hissettirilerek) yürütülen dini sömürü faaliyetleriyle elde edilmiş maddi bir güçten bahsediyorum. Her bir küresel yardım derneklerinden elde edilen paralarla yeraltlarına gizledikleri silahlanmalardan bahsediyorum. Eğitimi ve sağlığı dahi domine edebilen bu tarikatların medyatik yüzü ise cübbeli ahmet.
Esprili yapısından dolayı türk halkının sempatisini kazanmış bu insan her konu hakkında vaaz verebiliyor. insanların ahiret hayatı için ne yapacaklarını sıralayan, “iki erkek tokalaşırsa cinsel meyil duyabilirler” gibi hayata müdahale edici söylemleri dini kişiliği yüzünden hak gören bir tip. Kendisine inanıp cebindekini de gönlündekini de akıtan onca insan (sanıyorum bir kaç milyon kadar) cübbeli’nin seks kasedini izleyebiliyor bir gün.

Yani, aaaaaooovv denilmesinin sebebi cübbeli’nin bir kadını sikmesinden çok daha önemli konularla alakalı. Ali’nin Veli’nin aklına girip karısının ve kızının nasıl yaşaması gerektiğini empoze etmeye çalışan bir insanın karısı ve kızı varken seks kasedinin çıkmasına da susulacak değildir diymi?