bugün

mehmet pişkin

ne kadar kolay değil mi insanların içindeki fırtınayı bilmeden yorum yapmak ? belki de dışarıda görüyorsunuz, gülümsüyor, ses çıkarmıyor diye iyi zannediyorsunuz ama aslında öyle bir fırtınada, öyle bir anlamsızlık, saçmalık yığını içinde boğuluyor ki farkına varmıyorsunuz. konuşmak istemiyor çünkü konuştuğu zaman yine aynı bilindik, etkisiz tavsiyeleri vereceksiniz, hiçbir işe yaramayacak. çünk insanları asla gerçekten tanıyamazsınız.
kendisinin neler hissettiğini bilmiyorum ama benim şu an hissettiğim anlamsızlık ve saçmalık yığını içinde boğulmaya benzer bir hissi sürekli yaşadığını tahmin ediyorum. belki de bende olduğu gibi kimse anlamadı ya da anlamak istemedi. sırf sizi güldüren, iyi vakit geçirmenizi sağlayan insanlar var diye o somurtunca hemen dışladınız, görmezden geldiniz. çünkü dışlamak kolay, anlamak zordur.
bu saçmalık, anlamsızlık, boşluk içerisinde daha fazla dayanamadığını tahmin ettiğim şahıs. huzur içerisinde uyumasını diliyorum. bir başka dileğim de önce Allah sonra insanların bana ve benim gibilere bir ışık göndermesidir. umarım bizi terk etmezler.