bugün

altın madeni faciası

Ya siz kime ne anlatıyorsunuz allah aşkına. Bu ülkenin sınırları elek olmuş giren girene, namusu elden gitmiş.. Akp'nin ya da yandaşlarının umrunda mı? Türk milleti kendi ülkesinde ikinci sınıf vatandaş olmuş... Akp'nin ya da yandaşlarının umrunda mı? Memleketin sokaklarında güvenlik kalmamış, hukuk sisteminde adalet kalmamış.. Akp'nin ya da yandaşlarının umrunda mı?
Bunca ana sorunu sikine takmayan akp ve yandaşları katledilen doğayı mı umursayacak, hayatını kaybeden madencileri mi umursayacak? Akp sadece sömürdügü ganimete bakar. Memleketin gerçek problemleriyle asla ilgilenmez. Çünkü türkiye gerçekten de umrunda değildir.
Bir de madalyonun diğer yüzü var tabi, hemen hatırlayalım somadaki büyük maden faciasını. Onca ilgisizliğe onca aşağılamaya rağmen ilk seçimlerde bütün soma halkı ezici çoğunlukla akp'ye oy verdi. Hadi diyelim o zamanlar akp nin iyi günleriydi ekonomik istikrar falan vardı.
Hatırlayalım 6 subat 2023 büyük güneydoğu depremini.. bir sürü şehir yerle bir oldu, 3 gün depreme müdahele edilmedi binlerce insan donarak ve açlıktan öldü. bu mağdur insanlara parayla çadır, parayla kefen satıldı. ilk seçimlerde ezici çoğunlukla akp dedi. Ki, bu dönemde ne ekonomik istikrar var ne de akp'nin elle tutulacak bir yanı. Üstelik deprem sırasında yaşanan yönetim zaafı ve bilimum rezaletler hala tazeyken.
Herkes hakkettiği gibi yönetilir demekten başka Diyecek birşey var mı?
Yok. Hayırlı olsun öyleyse. Sen eşek olmayı kabul edersen semer vuran çok olur.