dövme sildirmek

8 Aralık günü Ankara’da bir klinikte başladığım süreçtir. Merak eden arkadaşlara yardımcı olmak için detaylı yazmak istedim.
Üçü sol kolumun içinde biri sağ ayak bileğimin dışında toplam 4 dövmemden kurtulmak için çıktığım bu yola 13 Aralık yani bugün dövme yaptırdığım günün Allah belasını versin diyerek devam ediyorum. Kolumdaki dövmeler muhtemelen siyah olduğu için sadece işlem anında acım oldu onun dışında ertesi gün bir şikayetim ol adı. Amma velakin ayağımdaki o lanet dövme… acısı azalmadığı gibi aksine acım katlanarak arttı. Neredeyse ayağımın üzerine basamıyorum. Doktorun verdiği kremi bol bol uygulamama rağmen su topladı eczaneden ağrı kesici krem aldım o da kar etmedi topallaya topallaya yürüyorum. Utanmasam ağlayacağım. Pico lazer tercih ettim ve 7 seansın ödemesini toplu yaptım. Allah utandırmasın ama bu acıya ne kadar dayanabilirim bilmiyorum. Seanslar ilerledikçe editleyeceğim.
Edit1: Acının sebebi iltihap kapmasıymış çok şükür antibiyotiklerle düzelttik. ilk seansa göre inanılmaz etkisini gördüm özellikle siyah olan dövmelerde.