bugün

göt denince yazarların aklına gelen kişi

Yıl 2006'ı mı ne.
Bir uludagsozluk yazar buluşması. Buluşma öncesinde; adını, sanını, nickini falan hayatta hatırlamayacağım bir yazar ile nasıl küfürleşiyoruz. Analar - Bacılar havalarda üşüşüyor.
Neyse, yaş zaten malum. Daha 21 yaşındayım.

Yerini bile hatırlamayacağım bir yerde buluşma gerçekleştirildi. Küfürleştiğim kişinin,bir kadın sesi ile kendini nicki ile başkasına tanıttığını duydum. Dedim dönüp bir bakayım, kim bu dallama diye.

iyi de bu cidden bir kadın. Bana ana avrat söven, senin bacını sikerim diye galiz küfürler eden kişi bir kız. Yani ben 80'lerin sonunda, 90ların başında Yenibosna'da büyümüş adamım, bende yok o küfür veritabanı.

Ben geçirdiğim şokun etkisini atlattım ama artçı sarsıntılar devam ediyor tabi. Yok canım diyorum bu o olamaz ya, ben yanlış hatırlıyorum falan diye kendimi telkin etmeye çalışırken; kızın sesi ile bana yazılan küfürleri duymaya başlıyorum. Elimde bira mı ne; karşımdaki ile konuşuyorum ama kulağım kızda. Kızın sesi ile tonlanmış, "senin amına korum" cümleleri yankılanıyor kulağımda.

Ben cesaretimi topluyorum. Yanına gidip, "Merhaba ben Maksat muhabbet, ben seninle mi küfürleştim ya??" diyorum. Kızın karşısında Cool gözükmeye çalışıyorum aklım sıra ama nafile. gerisini aklımda kaldığı kadar, aşağıya bırakıyorum:

mm: Merhaba ben Maksat muhabbet, ben seninle mi küfürleştim ya??
küfürbaz kız: Aaaa... ay hatırladım. iyi de, bir tek ben küfür etmedim diye hatırlıyorum.
mm: yok hanfendi, haklısınız ama şaşırdım da biraz. (Ana avrat küfür ettiğim kadına hanfendi demekte saçma olmuş)
küfürbaz kız: Neden?
mm: Kadın olduğunuz için.
küfürbaz kız: Kadınlar küfür edemez mi?
mm: tamam eder tabi de; alışık değilim. Ondan şaşırdım heralde.

Bu arada, sahip olduğum erkeklik hormonları, 21 yıllık olan beynimi tabiki ele geçirmeye çalışıyor.

mm: Neyse, özür dilerim. Kusura bakmayın ya.
küfürbaz kız: Kız olduğum için falan mı özür diliyosun. (21 yaşındaki bir erkeğin, karşısındaki kadınla bir tounge fight kazanması mümkün mü?)
mm: Ya, ne biliyim diledim işte.

tam böyle bir noktada falandım sohbette, kız gitti abi. Bende dedim ki, ulan ne götmüş, insan bi bende özür dilerim falan der, ne biçim insan ya falan diyorum kendi kendime. O derece demokratım amk.

Göt diyince, işte o yazar geldi aklıma. tey tey tey....