bugün

erkek olmanın zorlukları

Yıllar önce üniversite için başka şehre gittiğimde yurt murt çıkmamıştı ben de özel yurt apart ne olursa artık diyerek araştırmaya başlamıştım ve ne gariptir ki bu tip oluşumların alayı kızlar içindi.

Bir iki tane apart tarzı yer vardı erkek için fakat sanki 5 yıldızlı otel gibi fiyat çekmişler. Oralarda kalmak da imkansızdı.

Uzun uğraşlar sonunda nihayet bir erkek yurdu buldum ve keşif için içeri girdim. O da Cemaat yurduymuş. içeride geçirdiğim 5 dakikada ruhum 10 yıl yaşlandı, zincirlere vuruldu. zorla namaz için uyandırılıp kalkmadığımda kırbaç yediğim görüntüler kafamda belirir gibi oldu ve derhal bu hapishane bozmasından uzaklaştım.

En son artık ulan sokakta bankta mı yatacağız bu ne sike sürülmez bir akıl tutulmasıdır falan diye söylenerek son bir yere daha sormak için kapıdan girdim.

Henüz içeri girmeme gerek kalmadan kapıdaki bekçi burası kız yurdu dedi. Ben de hiçbir yerde yok mu erkeğin kalacağı bir yer yahu sabahtan beri nereye baksam her yer kız için dedim.

Adamın dediği: "yav nolacak erkek en kötü gider bankta yatar kızlara öncelik veriyorlar."

Kendi kendime dalga geçmek için söylediğim şeyi adam bana ciddi ciddi söyledi. eğitim hayatına "erkek olduğun için" bankta yaşayarak devam etmeni normal gören bir düzeneğin içindeydim. sizin ben pozitif ayrımınızı sikeyim diyerek bankta yatmaya gittim. Şaka şaka eve çıktım amk mallıklarıyla mı uğraşıcaz.