bugün

survivor

son 3 sezondur gayette hak edenlerin kazandığı yarışmadır.

2020 cemalcan : kim şampiyon olacaktı adada palmiye gibi takılıp elini suya sabuna sürmeyen barış mı yoksa potaya girmemek için 40 takla atıp herkese yancılık yapan yasin mi ?

2021 ismail balaban : her yerinden yapmacıklık akan poyraz sinsisi veya ayşe gudubeti şampiyon olsa içinize sinecek miydi ?

2022 nisa : olmadığı gibi davranarak rol yapıp sürekli mağdura yatan ama alttan alttan buram buram kibir kasan dolma canavarı ( hırsızı ) adem mi şampiyon olacaktı yoksa 2 senedir birilerinin gölgesine sığınan ve finalde kazanmamak adına siyasi parti lideri gibi konuşma yapacak kadar dar perspektifli ergen irisi batuhan mı ?

herkesin ağzında bir nisa hak etmedi lafı var. milyonlarca kişi ademin batuhanın hakkı yendi tv8 i sildik televizyonumuzdan diye geziyor. seneye survivor başlasın gene en çok izleyen en çok yorum yapan bu sahtekarlar olacak. tv8 i silmişlermiş. tavşan dağa küsmüş dağın haberi yok..

bir de "sms ile şampiyon mu belirlenirmiş"ci ergen irileri var. lan bu yarışmanın formatı 10 senedir böyle zaten. son 10 senedir finale çıkanlar arasında yazı tura atılıp kazanan şampiyon oluyordu sanki..