bugün

ufo

Unidentified Flying Objects kısaca ufo... evet yıllar boyuca özellikle de ikinci dünya savaşı' ndan sonra büyük bir önem kazanmıştır bu konu. nedense de hep amerika' dan duymuşuzdur. ama bir düşünün. yıllar 1945 dünya bunalımda. 50 milyon insan yok olmuş. resmi olmayan kayıtlara göre ise bu rakam 70 milyon. avrupa kan ağlıyor. ekonomi cuma namazını takiben toprağa verilmiş. böyle bir durumda teknoloji sırf savaş üzerine kurulu. insanlar birbirlerini yok etmek için, öldürmek için geliştirip durmuşlar silahlarını.

bilmem bilir misiniz? yahudi profesörlerin bir kısmına ne olduğunu? evet bir takım yahudi profesörler almanya reichstag adına silah geliştirme çalışmalarında bulunmuşlardır. peki bu silah çalışmaları arasında neler yer alıyor? biraz araştırma gerekli. ben söyleyeyim. almanlar eğer savaş erken bitmeseydi son projeleri olan yerden havalanan ve yakıt tasarrufu kullanabilen uçakları devreye koyacaklar idi. fakat savaş erken bitti. ve amaca ulaşılamadı.

şimdi tarihi biraz ileri saralım. ikinci dünya savaşı sonrası dünya üzerinde bir çok irili ufaklı savaş daha meydana geldi. ve hep olaylarda başrol amerikan birlikleri idi. teknolojisi daha gelişmiş bir ülke olmuştu amerika. amerika büyük harbi takiben bir teknoloji geliştirmiştir. bilir misiniz? bu teknoloji almanların üzerinde çalıştıkları durduğu yerden havalanan jetlerdir. amerika bu teknolojisini ilerleyen bütün savaşlarında denemiştir. küba için, vietnam için, için de için... ve bu teknoloji amerika' nın gizli teknolojileri kütüphanesinde en derin yerde saklıdır.

peki bu konunun ufo ile ne alakası vardır? evet çok ama çok alakalı.

hiç 1946 ile günümüze kadar çekilmiş ufo resimlerini gördünüz mü? ben size resim koymadan bir kesit yapacağım. umarım aklınızda canlanır.

bir ford düşünün. eski olanlarından 1900 lerin başlarından olan bir ford. nasıldır? günümüzden çok farklı değil mi? evet. bir de 2009 model çok konforlu bir ford düşünün. evet hakikaten insanoğlu mucizesidir değil mi? çok güzel arabalar. (neyse reklama girmeyelim.)

şimdi de 1946 model bir ufo düşünün. google' da arattığınızda çok rahatlıkla bulabileceğiniz bir şeydir. veya 1970 model olsun. farketmez. ilk ufo görüntüsü neyse ona bakın işte. nasıl? eski püskü teneke oyuncak gibi durmakta değil mi? bir de 2007-2008 yıllarında çok görüldü diyorlardı. bir de o dönem ufolarına bakın. insan yuh diyor değil mi? elin başka gezegenden adamı yapıyor ya diyor insan değil mi?

evet nedense ufo adını verdiğimiz aslında gizliden gizliye korkarak yaratık olarak aklımızda canlandırdığımız bu elemanlar bizim gibi teknolojilerini 50 yılda ne hale getirmiş. çalışmışlar hiç yorulmadan 50 yılda eski püskü araçlarını süper araçlar haline getirmişler. (hemi de dizelli falan be usta. oy oy oy...)

evet işte burası bana saçma gelmekte. ya kardeşim elin adamı için ışık hızını geçti geldi diyorsunuz. adam 50 yıl bekler mi bir araç görüntüsü değiştirmek için. ama sonra cevap geliyor. olur mu? bin tane çeşidi var bunların. ya kardeşim bence sen yalanına perde arıyorsun demek geliyor içimden. gerçi bu konuyla ilgilenen türk bilim adamlarımızı konu dışında bırakıyorum. çünkü pek bilim konusuna mali kaynak ayrılmadığı için herkes kendi cebinden araştırma yapıyor.

şimdi derim ki gelin şu yaratık tezini bırakalım. yaratıkları bırakalım. elbette evrende yalnız değiliz. fakat bir eğri oturup doğtu konuşalım. yukarıda amerikan teknolojisinden bahsettim. almanya teknolojisinden bahsettim. bir düşünsenize adam yukarıdan sizin evinizin içini kadar görüyor. google earth diye bir şey icad etmişler; yolda kız arkadaşınız ile o anda öpüşürken bile görüntülenmiş olabilirsiniz. sonra adam bir sürü şey icad etmiş. hayalet uçaklar, uçak gemileri vs vs vs vs... adam bir garip nesneyi mi havalandıramayacak?

isteğim amerika' nın bir an önce bu şeyi itiraf etmesi ve birader kusura bakmayın bu elemanların hepiciğini birden ben yaptım. alın görün de teknolojimi, utanın demelidir. bir de o amerikan filmlerinden çıkmış yaratıkları da biz yaptık. yalnız sanatsal bir anlayışımız olmadığı için böyle ilk başlarda insana benzetelim de insanlar korksun dedik. sonra baktık harbi bir kaçı tırstı. hemencecik yattık bunun üzerine...

not: http://www.siriusufo.org/tr/ adlı internet sitesinde gerçekten samimi bulduğum açıklamalar var. fakat inanmakta güçlük çekmekteyim. ve gerçekten bir sağlam kaynak için haktan akdoğan' ın çalışmaları takip edilebilir. görüşlerine katılmasam da sağlam temellere dayandırmaya çalışan daha doğrusu "çalışan" bir araştırmacıdır.