bugün

uysallar

yahu delirecem, şu songül eden'in tanıştığı sarışın kadın modelini nasıl yazamamışlar, nasıl oynayamamışlar. bi tane mi resmetmek istediğiniz gibi kadın tanımadınız o kadar sanat dünyasının göbeğinde olm. yani kadını plazalı, deli dolu delişmen kadın çerçevesine oturtmaya çalışıp da her anında nasıl sırıtır. bi kez plaza kadını olmamış, varoştan yeni kurtulabilmiş ya da henüz kurtulamamış varoş gülü olmuş bu. e kadının bu çılgın havaları falan da hep havada kalıyor, çocuk gibi kendi kendine çoşuyor gibi oluyor orada. ya bari bikaç sahnede bunun bulundukları mekandan bi takım bebelerle flört ettiğini falan çekseydiniz de orda masada muhabbet dönerken deli sikmiş gibi masada oynatmak zorunda kalmasaydınız. ya da yanına da bir herif koysaydınız masanın üstüne.

öteki seslendirmeci çocuk da aynı şekilde. güya bu da janti, flörtöz herif falan ama ben yıllardır izlerim denk geldikçe bu adamı, adamda flörtöz tavrın f'si yok. masada öteki sarı oynuyor, bu da karşısındaki songül'le sohbet etmeye çalışıyor, sarı bunların arasına giriyor, bacağı adamın yüzünün önüne geliyor, adam "ya gel şöyle ya" diyerek kadını ileri iteliyor masada muhabbete böyle devam ediyor. bu sırada daha karşıdaki kadını tavlama modlarında falan. ya hocam, o sarı senin eski arkadaşın bi kere belli ki, ne o öyle emmoğlu'na seslenir gibi gel şöyle falan. bu gibi bir tavlama setup'ın da az biraz bulunmuş bi adam, o hareketleri sergileyen kız kankasına en kötüsünden "yavrum bi dur ya, oynama demiyoruz yine oyna ama.." gibisinden tatlı bi takılır. "ya gel şöyel yeaa"ymış. yazacağınız repliği, oynayacağın rolü sikeyim. ekran başında delirdim tek bi sahnede.

songül'ün arch storysi yarrak gibi olmuş özetle. geneli de eh işte dizinin şimdiye kadar. yok japonya'da hem nagazaki hem hiroşima'dan kurtulanlar varmış da bunlara bilmem ne denirmiş. hocam bu ne ya, ben 20 yaşındaydım hakan günay okurdum, geldim 35'ime sen daha 2 gram geliştirememişsin, rafine edememişsin edebiyatını. ne bu böyle ergen gibi wikipedi trivialarını, bir de üstüne herhangi bir bağlama oturtmadan senaryo diye insanların önüne sürmek. peh artık.