bugün

ebrar karakurt

a milli voleybol takımımızın gurur duyulası oyuncusu. türk milletini defalarca gururlandırmıştır özellikle son olimpiyat oyunlarında çin halk cumhuriyeti karşısında oynamış olduğu üst düzey oyunla çin denilen takımın adeta içinden tek başına geçmiş gönülleri fethetmiştir..

şu aralar özel yaşantısıyla gündeme gelmesi biz voleybolseverleri ciddi anlamda üzmektedir. insanların kimlikleri hakkında hiçte hoş olmayan söylemlerde bulunmanın gereği olmadığı gibi keşke özel yaşantısını sosyal medya aracılığıyla paylaşmasaydı da ağız ishali olmuş insanların saçma sapan yorumlarına maruz kalmasaydı.

velhasıl kelam nasıl ki sana karşı yapılan çirkin saldırıları tasvip etmiyorsam, sosyal medya aracılığıyla sana karşı başlatılan linç kampanyalarını onaylamıyorsam, senin de yapmış olduğun paylaşımı onaylamam mümkün değil. umarım bundan sonra kendini sadece spora adarsın.. bir gün gelecek Avrupa şampiyonu olacağız, bir Gün gelecek milletler ligi şampiyonu olup istiklal marşımızı dünyanın dört bir yanında milyarlarca insana dinletip türk milletini gururlandıracaksınız belki de sen o gurur duyulası takımın kaptanı olacaksın sakın kal lütfen...

kal sağlıcakla..

açık ve net evet.