bugün

instagram da kendini mal gibi satan abazan kızlar

instagramın çalışma mekanizmasına hizmet eden kızlardır.

instagram bu kadar yoğun kullanıcı kitlesine karşı doğal olarak oldukça büyük bir gideri olması gereken kurum. Yani bünyesinde o kadar avukatından tut teknik işi yapana ,temsilcisine diğer elektronik masraflarına kadar gideri olan bir şirket. Peki uygulama da bedava peki bu uygulama nereden pazanıyor.

Tabi ki veri toplanması ve reklamdan.

O kadar iyi bir sosyal mühendislik var ki burada. Öyle bir sistem kurmuş ki instagram hem bu platforma dikkat çekmek ve insanları bağlamak için gerekli olan içerik üreticisi kullanıcı, kullanıcını da dolaylı yoldan içerik üreticisi oluyor.

Temel aldığı argüman ise rıza ve insanın temel ihtiyaçlarından olan onaylanma duygusu ayrıca platformun en büyük dayanağı olan rıza, popülerite olarak yerini alıyor. Yani instagram artık karşısına alternatifi olmayan doğal bir olgu olarak karşımıza çıktığından bütün içeriğini onaylıyoruz.

Kısacası kızlar kalçasını sallayıp hayatları boyunca hiç bir işe yaramayacak sahte bir prestij kazanırken, bir sürü cinsel açlık içinde olan abazayı kendine çekiyor , abazlar kızla tatmin olurken kız da kendisine gösterilen ilgiyle mutlu oluyor platformun bu yolla yaygınlaşmasıyla instagram da kar elde ediyor.

O ki bu sanal olanın gerçek olanın yerini alması gelecekte aşırı büyük problemlere yol açacaktır.