bugün

muharrem ince

siyasi yelpazenin en sağından en soluna kadar, yıllardır koltuk işgal etmekten başka memlekete hiçbir yararı olmamış istisnasız her politik aktör tarafından karalanmaya çalışılan, kendini ifade etme şansını bulduğu her mecrada yaptığı açıklamaların ise çok yerinde ve doğru saptamalar içerdiğini düşündüğüm eski milletvekili, yeni genel başkan.

özellikle de, "millet" gösterip "cumhur" vuran bazı truva atı medya organları tarafından itina ile iftira atılmaya devam edilmesi dikkat çekicidir. yeri geldiğinde tüm siyasetçilerin (kuyruklu yalan olduğu aşikar da olsa) kendi beyanlarını esas alanlar, incenin hiçbir beyanını ilginç bir şekilde esas almayıp, partiden ayrılış sebebinin kişisel egolar ve oy bölmek olduğu algısını yaymaktadırlar. oysa ki önce halk partisini vatan hainlerinden kurtarmak için çaba harcadığını, millet ittifakının iyiliği için kendisine bugüne kadar parti yönetimi tarafından yapılmış ihanetleri görmezden gelerek sustuğunu ve vatan hainlerinin partiden ihraç edilmiş olması halinde susmaya da gocunmadan devam edebileceğini, fakat artık kendi yoluna gitmesinin bir zaruret haline geldiğini, bu yola çıkmasının da mevcut başkanlık sisteminde artık oy bölmek ile uzaktan yakından alakası olmadığını defalarca beyan etmesine rağmen halen aynı ithamlara maruz kalmaktadır.

bana nedense, esas kendileri darbe girişiminde bulunmasına rağmen, zamanında vatansever paşaları darbecilikle suçlayıp iftiralar atan o terörist fetö cemaatinin siyasi dilini anımsatıyor.