bugün

nlp

işe yarayacağına inanıldığında toplam sonuçlar itibariyle adamın eline veren sistem.

özetle söylediği, aslında söyletmek istediği tek şey vardır: ben mükemmelim. istenildiğinde şunu, bunu, onu yaparak mükemmeliyete ulaşmak mümkündür pompalaması ile amaçladığı şey; senden sinerji yordamı ile bir tane daha sen üreterek iki iş gücü ortaya çıkarıp bir iş gücünü beleşe kullanmaktan başka bir şey değildir. patronlar hasta olur bu eğitimlere. her eğitim seansına verir kişi başı 200-300 dolar'ı ve sen de zannedersin ki patron senden memnun ve üzerine yatırım yapıyor.

buna inanıyorsan eğer, patronun da yanılıyor sen de. bir kere bu coğrafyada ben mükemmelim diyen adamı oyarlar tefe koyar çalarlar. şöyle oyarlar: ister istemez aldığın eğitimler neticesinde kendini havass zümreye dahil edip avama illa ki bir noktadan sonra aşağılayıcı tepkiler vereceksin. davranmam deme, yaparsın. yapmak zorundasın, çünkü programlandın.
hitap ettiğin müşteri birgün kendisine yukarıdan baktığını fark etmeyecek mi sanıyorsun ve bu itici karşılanmaz diye mi düşünüyorsun? yılların kurnaz tüccarı o ipneler de, sulur götürür sırılsıklam getirir ve kupkuru olduğuna inandırırlar seni.

az önce burada bile şu tespitimlerimle misal, sana sen anlamadan 5 gol attım. niye, çünkü 19 tane eğitim sertifikam var ve hepsinin parası patronun cebinden çıktı. "hayat gol atmaktan ibaret değildir" de deme. sevdiğin kişi bile birileri onu çok beğendiği için elde etmeye çalıştığın şey değil mi? yani o da tezahüratı peşinen yapılmış bir gol. goller atılır ve bu gol deparlarının enerjisi mükemmel olmanın getirisine bağlanır. ardından bu mükemmel görüntü çevren tarafından hakkında şu saptamaların yapılacağı noktaya getirir seni: "ukala ibnenin biri!", "yavşağın teki!", "şarlatan şerefsiz!".

neden böyle oldu?: .benin .mından böyle oldu. iki kişi geziyorsun-uz- artık olm. sinerjiden iki tane oldunuz ya, çok güçlüsün-üz-ondandır ki millet çekemiyor, kıskanıyor, haset makamındalar. ya yaa...sen öyle san.

kendi kendini aşağıladığında buna "kendisi ile dalga geçen kişinin kompleksleri yoktur, kendisi ile barışıktır" diyen toplum fertleri mükemmele ulaştığını sandığında-ki mümkün değildir asla- senin bir piç olduğun kanısına varacaktır elbette. yırttım lan ben o belgeleri. zaten parasını da ben vermemiştim. şimdi "ulan bir ara götün kalkmıştı çok feci, ama düzeldin sonra" diyor çevrem. mutluyuz hepimiz.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar