bugün

21 aralık 2008 galatasaray beşiktaş maçı

(bkz: #4391611)

gördün mü kartalım? gördün mü biricik dostunu? hakem diye ağlatıyor bak o da seni. averajla şampiyon olduklarında da ankaragücüne şahlanıp 8 gol atan bu ebedi dostun, kaleci zalad a 250.000 doları kardeşliğiniz pekişsin diye göndermişti hatırlar mısın? ah kara kartalım, ne zaman anlayacaksın kullanıldığını?

ben eksiyi galatasaraylı yazar kardeşimden değil, beşiktaşlıdan isterim. süleyman sebaya siktir git diyen taraftardan. yıldırım demirören gibi galatasaray sevdasına düşmüş başkanı o koltuktan indiremeyen taraftardan. mustafa denizli gibi sıradan insanlara beşiktaşı emanet eden zihniyeti sorgulamayan taraftardan. rakipleri her alanda atılımlar yaparken 101. yılda kaybedilen şampiyonluğun sebeplerini araştırmakla meşgul başkanın adamlarından. kaybetmeyi ve kaybetmenin verdiği hüznü mazoşistçe seven taraftardan. sen kaybetmek istiyorsun arkadaşım; sen kazanmanın tadını unuttun ve hatırlamak istemiyorsun. bu ülkenin en temiz takımının tek gayesini temiz kalmak sanıyorsun; tarsus idman yurdu da temiz, olmak ister misin?

hakedenin kazandığı maçtır. kaybedenlerin kendi mekanı kazan da içip hüzünlü besteler icra ederek ruhlarını tatmin etmesine vesile olacak bir maçtır. beşiktaş için artık sıradanlaşan bir mağlubiyetin alındığı maçtır.