bugün

21 aralık 2008 galatasaray beşiktaş maçı

galatasaray hakkıyla kazanmıştır. bir beşiktaşlı olarak tebrik ediyorum. geliyorum bu maçta (ve daha önceki maçlarda) kabahati olanlara... önceliğimiz hakemler:

1) Allah'ınızı severseniz, şu ünlü "sarı kart nerede hoca" hareketinin cezasına (eğer varsa öyle bir ceza) bir standart getirin. eğer ki bunu cezası, hakemin otoritesini sarsmakla ilgiliyse, her maçta olan "hoca bu faul değil mi?" diye yırtınan her futbolcuya (sonuçta o da hakemin kararına itiraz ederek otoritesini sarsıyor) da kart gösterin, adaleti sağlayın. ama o zaman hiçbir takım hiçbir maçı 11 kişi tamamlayamaz, orası ayrı.

2) servet'in golü golse (ki bence gol), nobre'nin bu sezon ibb'ye attığı ve sayılmayan pozisyon da gol. o maçta berabere kalmıştık bu arada, hatırlatalım.

3) lincoln çok güzel oynadı, hakkını yemeyelim. Ama literatürde faulün tanımı "lincoln'ün yere düştüğü her pozisyon fauldür" diye yapılmamıştır diye tahmin ediyorum.

ikinci kabahatliye, beşiktaşa gelelim:

1) bir tane maçı da 10 kişi tamamlayın a.q... hakemler bunlar işte. hiç ağlayıp sızlanmayın. ona göre oynayın.

2) serdar özkan... bi siktir git artık şu takımdan. "messi" vari hareketler, serdar özkan ve kaptırılan top. yeter artık kardeşim. senin kapasiten falan yok. salak salak çalıma gidip de deli etme bizi artık.

üçüncü kabahatliye tek bir lafım var:

1) tüplerini de al git!!!!

edit: bu arada, birçok entry'de beşiktaşlıların, galibiyetin galatasaray'ın hakkı olduğunu belirtip de hakeme çemkirmesine rağmen, hiçbir galatasaraylının "evet, ikinci sarı ağır oldu delgado'ya" yazdığını görmedim. sonra da "çirkef beşiktaşlılar! galibiyetimizi gölgelemeye çalışıyorlar" oluyor değil mi? tabi tabi, haklısınız(!) insaf edin be biraz... ayıp