bugün

sevgiliden soğuma nedenleri

tövbe estağfirullah tövbe yarabbi tövbe allahim affet ama orijinal olmayan ayakkabı giymesidir. aslında bakılırsa la sana ne di mi? (kendime soruyorum) sen nesin kizim prenses-ül ala hazreti şeyh kontes falan mı? ama olmuyor.
o l m u y o h o r..

ne alaka mesela isterse babet giysin(giymesin), isterse nikke giysin(nolur yabma), hatta belki abixas(ananı avradını) giyer. bunun beni neden irrite ettiğini anlamıyor, saçma buluyor ve kendimi tokatliyorum(noncinsel).

lise yıllarımda asla flortum sevgilim hiçbir skim olmayan kendimden bi alt sınıf olan çocuğu ayakkabılarinda boncuk gibi bi seyler oldugu için "cnm hayırdır ayakkabılarina raptiye mi tktin" demiştim insan içinde... su insafsız hayvanligim ve e be mnakdmunuluguma bakar mısınız? ne kadar üzücü. cahillik işte anasini satayım. simdi yerme yok ne haddime lakin soğuma olayı sabit kalmis sksen atılmaz.

vallah bu olay yüzünden bazı geceler kendi kendimin bileklerini kolonyayla ovuyorum vicdan azabından. çocuktan helallik alsam mı diyorum, bulsam alsam ne yazicam "ya cnm bn sna o gn oyle demiştim hrks sna glmustu ya hni hkkni helal et cnm" mi? sanmam. asssiri tatsız olay. baban da imamdi zaten, istese o da alirdi mk niye almadiysa senin suçun yok. (kendim teselli)

affet beni imamın oğlu...

gerci biz de seninle aynı tiyatrodaydik, oyunda sarılma kısmı vardı seninle benim. ben de o an fazlasıyla senin ter kokuna maruz kalmıştım aq cocu. tm ödeştik olm.

skisleee